Pretraga

Sveučilište u Splitu traži devet polaznika stručnog osposobljavanja za rad

A- A+

Sveučilište u Splitu objavilo je Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Rektoratu Sveučilišta u Splitu. Primaju tri osobe u Ured za znanost te šest osoba u Uredu za međunarodnu suradnju. Provjerite do kad se možete prijaviti.

http://www.unist.hr

Novi rektor Sveučilišta u Splitu Šimun Anđelinović objavio je 12. siječnja Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Rektoratu Sveučilišta u Splitu kojim se na Rektoratu traži devet zaposlenika.

Izdvojeni članak

Lajk naš svakdašnji: Misterij studentskog doma Franjo Tuđman u Splitu

– U okviru programa Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ‘Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa’ primaju se polaznici stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u trajanju od 12 mjeseci, s punim radnim vremenom u Rektoratu Sveučilišta u Splitu u Službi za znanost i međunarodnu suradnju, naveli su na službenoj stranici Sveučilišta.

Primaju se tri osobe u Ured za znanost te šest osoba u Uredu za međunarodnu suradnju, a prijave su moguće do 26. siječnja, odnosno traju 15 dana od dana objave Javnog poziva.

Sveučilište je u potrazi za šest magistara ekonomije i za tri magistra prava, a prijave se šalju na adresu Sveučilište u Splitu, Livanjska 5, 21000 Split, s naznakom ‘Stručno osposobljavanje za rad’.

U dokumentu ispod provjerite koje sve dokumente trebate prikupiti za prijavu na stručno osposobljavanje u splitskom Rektoratu.

Sveučilište u Splitu traži devet polaznika stručnog osposobljavanja za rad
Share via
Copy link
Powered by Social Snap