Pretraga

Svjetski prvaci u vaterpolu su i studenti: Ugostio ih je rektor i dodijelio im priznanja

A- A+

Nakon osvajanja svjetskog prvenstva, vaterpolisti Marko Žuvela i Filip Kržić, vratili su se u Dubrovnik gdje inače studiraju na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. Ugostio ih je tamošnji rektor, Nikša Burum te im dodijelio posebna priznanja za doprinos hrvatskom sportu i ugledu Sveučilišta u Dubrovniku.

Foto: Sveučilište u Dubrovniku

Rektor Sveučilišta u Dubrovniku, Nikša Burum, ugostio je ovoga četvrtka u sveučilišnom Kampusu svjetske vaterpolske prvake, ujedno i studente Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Marka Žuvelu Filipa Kržića.

Rektor Burum istaknuo je njihov izniman doprinos, ne samo hrvatskom sportu, već i ugledu Sveučilišta u Dubrovniku, zbog čega im je dodijelio i posebna priznanja za osobito postignuće u sportu i jačanje ugleda te međunarodne prepoznatljivosti Sveučilišta.

– Iznimno nam je drago što smo prepoznati i što se cijeni sve ono što radimo i izvan fakulteta. Ovo nam je dodatna motivacija što se tiče studiranja, a sigurno će biti i trenutnim i budućim studentima za bavljenje sportom jer se te obaveze na Sveučilištu mogu uskladiti, rekao je zlatni vaterpolist i student Žuvela.

Inače, ovo je dobra prilika za podsjetiti da redakcija portala srednja.hr privremeno seli u Dubrovnik od 4. do 8. ožujka i traži društvo za poslovnu kavicu. Ako ste zainteresirani, slobodno nam se možete javiti mailom na [email protected].

 

View this post on Instagram

 

A post shared by srednja.hr (@srednja_hr)