Pretraga

Treba vam novo mjesto za pub kviz? Zagrebački SC počinje ih organizirati, bit će nagrada

A- A+

Studentski centar u Zagrebu objavio je da kreće s organizacijom općih pub kvizova s naglaskom na glazbu. Prvi je na redu u utorak u 20 sati u Caffe baru SC na Savskoj 25. Za najbolje je predviđena nagrada, a sudjelovanje je besplatno. Prijave su obavezne.

SC Zagreb | foto: srednja.hr, Ramona Ščuric

Pub kvizove svakog mjeseca organizirat će Studentski centar (SC) u Zagrebu u svom Caffe baru SC uz parking na Savskoj 25. Kvizovi će biti općeg znanja s naglaskom na glazbi, izvijestili su iz SC-a na svojim stranicama.

Prvi na redu je u utorak u 20 sati. Na kvizu može biti najviše dvadeset četveročlanih ekipa. Kotizacije za sudjelovanje nema, a oni najbolji će biti nagrađeni. Autor i voditelj kviza je Zvonimir Rumboldt pa kvizovi simbolično nose ime ‘Tko pjeva Zvone misli’. Rumboldt je, inače, hrvatski redatelj te voditelj multimedijalnog i glazbenog programa zagrebačkog SC-a.

Izdvojeni članak

Živjeti samo od pub kvizova je nemoguće, unatoč njihovoj popularnosti: ‘Dobije se medalja i slava’

-Prijaviti se možete na [email protected]. Nema kotizacije za sudjelovanje, ali ima nagrada za najuspješnije. Natjecatelji će trebati svega jednu kemijsku po ekipi, a za sve ostalo pobrinut će se osoblje SC-a te autor i voditelj kviza, stoji u obavijesti zagrebačkog SC-a.