Pretraga

Umjesto lososa na Pantovčaku, studentica Kolinda danas je ručala piletinu u menzi

A- A+

Kolinda Grabar-Kitarović ovih je dana u službenom je posjetu Virovitičko-podravskoj županiji. Ondje je, nakon otvaranja Ureda posjetila i Visoku školu Virovitica, ali i tamošnji studentski dom i menzu.

Kolinda Grabar-Kitarović u menzi|foto: srednja.hr

Iako je i sama studentica Fakulteta političkih znanosti, teško da ćete Kolindu Grabar-Kitarović susresti na ručku u nekoj od brojnih zagrebačkih menzi. Ipak, danas je učinila iznimku.

Izdvojeni članak

Studentica predsjednica stepenicu bliže doktoratu: Sutra će pred komisijom na fakultetu braniti nacrt doktorske teze

Umjesto finog lososa s Pantovčaka, njen ručak činili su pileći ražnjići, kuhana cvjetača i povrće na žaru. Naime, odlučila je pred kraj studija okusiti čime se hrane drugi hrvatski studenti pa je na ručak svratila u menzu virovitičke Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici.

Nadamo se samo da prilikom ovog posjeta nije potrošila baš svu subvenciju sa svoje x-ice niti u salati pronašla gusjenicu ili ptičje pero.

Inače, predsjednica je ovih dana svoj Ured izmjestila u Virovitičko-podravsku županiju, gdje je obišla i prostor virovitičke Visoke škole. Kolege studente nije susrela samo na ručku u menzi, već i u svečanoj dvorani gdje je s njima porazgovarala o obrazovanju i iskustvima međunarodne mobilnosti, priopćili su s virovitičke Visoke škole.

Posjetila je i tamošnji studentski dom, ali poučeni iskustvom iz Slavonskog Broda nekako sumnjamo da će ondje i prespavati.