Pretraga

Uskoro započinje program besplatne rekreacije za studente: Evo što se sve nudi

A- A+

UniSport ZG objavio je UniSport Health, program besplatne rekreacije i zdravstveno usmjereno tjelesnog vježbanja. S programom se kreće već od sljedećeg tjedna, a planira se provoditi do sredine lipnja.

Foto: Unsplash

UniSport ZG objavio je na svom službenom Facebook profilu najavu za UniSport Health program besplatne rekreacije za studente, koji kreće već od ponedjeljka.

Naime, studenti će moći sudjelovati na programu funkcionalnog treninga i treninga snage, koji će se održavati u teretani Ekonomskog fakulteta ponedjeljkom i srijedom od 16 do 17 sati te utorkom i četvrtkom od 15 do 16 sati.

Drugi program je trening s elastičnim gumama, koji će se održavati na Ravnicama (Šeferova 4) ponedjeljkom i srijedom od 20 do 21 sat.

Iz UniSporta navode da su pripremili dva programa i za boksače, koji će se održavati na Vrbanima u podrumu OŠ Alojzija Stepinca utorkom i četvrtkom od 19 do 20 sati te na Črnomercu (Ilica 298 A) ponedjeljkom i srijedom od 21 i 22 sata.

Nisu ostali zaboravljeni ni studente u Varaždinu, koji će se moći pridružiti programu nordijskog hodanja na stadionu SC Slobode ponedjeljkom od 14:30 do 15:30 te četvrtkom od 9:30 do 10:30.

Svi zainteresirani mogu se samostalno prijaviti putem UniSport akreditacijskog sustava na sljedećoj poveznici.