Pretraga

[VIDEO] Djed Božićnjak poklonima iznenadio studente u studentskom domu, pogledajte što im je donio

A- A+

Djed Božićnjak ni ove godine nije zaboravio na 1.200 stanara splitskih studentskih domova. Kao i šrošle godine, tako se i ove godine ušuljao u njihove sobe i ostavio im poklone, a u videu ispod možete pogledati što su studenti dobili na dar.

‘Tko kaže da Djed Božićnjak ne dolazi u studentske domove?’, stoji u objavi Studentskog centra Split uz video koji prikazuje kako je studentske domove posjetio ni manje ni više nego Djed Božićnjak.

– Djed se ušuljao u naše studentske domove i za svakog studenta ostavio nešto slatko i zanimljivo. Povratak s božićnog odmora stanarima će biti lakši kad na krevetu ugledaju prigodan dar, sladak i zanimljiv. Onaj slatki dio dara će brzo nestati, ali onaj zanimljiviji će potrajati duže vrijeme. Riječ je o trenirci na kojoj se nalazi prigodna ilustracija vezana uz studentski život u Splitu. Ilustracija je više tako da neće svi imati jednake trenirke pa neće biti problema kod pranja odjeće u zajedničkom vešeraju. Lijepa uspomena na studentske dane – ‘SCST – tvoj stil studiranja’, poručili su iz SC-a Split.

Ovo nije prvi put da je studente iznenadila ovakva lijepa akcija. I prošle je godine Djed Božićnjak ‘upao’ u studentske domove, a kako je to izgledalo možete pogledati ovdje.