Pretraga

[VIDEO] Ovako je sinoć izgledala večera u velikoj menzi: ‘Muzika uživo, čašica vina i čista romantika’

A- A+

Na Valentinovo je menza u splitskom Kampusu ugostila 60 studentskih parova, koji su imali priliku uživati u romantičnoj večeri. Uz ukusnu hranu, bilo je i glazbe uživo, ali i prigodnih dekoracija diljem cijele prostorije.

Uz restorane, slastičarne i kina, na Valentinovo je, već tradicionalno, prepuna bila i menza u splitskom Kampusu. Čak 60 sretnih studentskih parova, imalo je priliku sudjelovati na svečanoj valentinovskoj večeri, koju je organizirao Studentski centar u Splitu.

– Leptiriće u trbuhu smo imali od dobre hrane i romantične atmosfere. Muzika uživo, čašica vina i čista romantika, ma može li bolje?! Iskre su sinoć frcale na sve strane, poručili su iz SC-a Split uz fotografije atmosfere.

Prostorija menze bila je ukrašena zvjezdanim nebom satkanim od 2.000 lampica, velikom disko-kuglom, balonima, svijećnjacima, a zaljubljeni studenti mogli su iskoristi i fotokutak s ljuljačkom.

Izdvojeni članak

Provjerili smo kako će mladi obilježiti Valentinovo: ‘To je izmišljeno samo kako bi ljudi trošili novac’

‘Stvarno je odlično iskustvo’

– Već treću godinu dolazimo na večeru, ali ove je godine bolje nego prije. Svake se godine doda nešto novo u ponudu i baš je jako lijepo, rekao je Ivan Benotić s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.

Što se tiče hrane, studenti su birali od pjenice od tunjevine, slanutka i svježeg sira, pa sve do fileta brancina s palentom ili medaljona omotanih pancetom i punjenim sirom. Da bi se na kraju zasladili, dobili su i posebno dekorirani desert.

– Inače sam studentica Sveučilišta u Zagrebu, pa sam se malo prošvercala ovdje i žao mi je što se u Zagrebu ne organiziraju ovakvi događaji. Stvarno je odlično iskustvo, istaknula je studentica politologije, Antonija Certa.

Bilo je i ‘slijepog dejtanja’

Po prvi puta je na večeri sudjelovalo i 40 hrabrih pojedinaca, koji su se prijavili na spoj na slijepo. Ispunili su prijavnicu, a žiri Studentskog centra u Splitu procijenio je tko bi za njih mogao biti idealan partner. Na večeri je bio i Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

– Nadamo se da ćemo sa Studentskim centrom u Splitu i dalje raditi na ovakvim stvarima jer uistinu ovakvih večera nema nigdje u Hrvatskoj, pa, prije svega, možemo biti primjer drugima. Kolege iz drugih studentskih zborova nam šalju poruke da možemo biti sretni što imamo nešto ovako u Splitu, napominje Šarić.