Pretraga

Zagrebački SC studentima podijelio preko 750.000 eura: Pogledajte na što je sve otišao novac

A- A+

Završio je natječaj zagrebačkog SC-a za financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje provode studenti i studentske organizacije. SC je podijelio ukupno 754.303 eura te su objavili koji su to projekti dobili novac. Dobitnika ima mnogo, a mi donosimo cijelu listu.

Studentski centar Zagreb

Studentski centar Zagreb | foto: Ramona Šćuric, srednja.hr

Studentski centar u Zagrebu još je u prosincu objavio šesti javni poziv za financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima. Dijele ukupno 754.303 eura, odnosno 0,5 posto neto iznosa koji poslodavci uplaćuju za svaki studentski ugovor sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova.

Podsjetimo, prijavitelji studentske organizacije ili studenti moraju djelovati na visokom učilištu Zagreba ili Zagrebačke županije, a studentska organizacija najmanje šest mjeseci prije objave poziva mora biti upisana u odgovarajući registar i svoje financijsko poslovanje mora voditi sukladno važećim zakonskim propisima. Rad članova studentskih organizacija mora biti volonterski. Student pojedinac prijavitelj mora biti upisan na visoko učilište u Zagrebu ili u Zagrebačkoj županiji i treba biti član isključivo Student servisa SC-a u Zagrebu.

Izdvojeni članak
Student servis_SC Zagreb

Zagrebački SC studentima dijeli 750.000 eura: Doznajte kako prijaviti svoj projekt

Isti prijavitelj mogao je prijaviti više različitih projekata, ali svaki mora biti prijavljen na posebnom obrascu. Rok za dostavu dokumenata prošao je prije više od mjesec dana, a sada je SC objavio koje će studentske organizacije i studenti dobiti financijska sredstva.

U nastavku prilažemo dokument u kojem možete vidjeti dobitnike. Napomena – ako vam se dokument ne učitava, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab