Pretraga

Zamjenik Vijeća studenata ispričao se nakon objave neprimjerenog komentara o iseljavanju mladih

A- A+

Zamjenik predsjednika Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Mihal Jacić napisao je neprimjereni status o odseljavanju mladih iz Hrvatske, a nedugo nakon objave uklonio ga je s Facebooka te se ispričao i objasnio da ga je napisao u afektu.

screenshot Facebook

Izdvojeni članak

Alavanja: Jedini smo u EU koji diskrimiramo 45.000 studenata i zato iniciramo izmjene Zakona

S anonimnog maila, koji više ni ne postoji, dobili smo screenshot statusa zamjenika predsjednika Vijeća studenata Mihala Jacića koji je uz članak s portala index.hr s naslovom ‘Za mlade nema budućnosti u Hrvatskoj, nikad se neću vratiti’ napisao status ‘MOLIM VAS, SVI ODITE!!! Više posla za nas koji želimo ostati ovdje’.

Nakon što smo poslali povratni mail na adresu s kojeg smo dobili sami screenshot, vratio nam se automatski mail da on više ne postoji, što sugerira da je njegovo otvaranje bilo isključivo za svrhu kompromitiranja zamjenika predsjednika Vijeća studenata.

– Ispričavam se i pogriješio sam, te sam to rekao u afektu, te to nije moj stav, a pogotovo nije stav Vijeća studenata VIVŠ. Svojim radom i predanošću dokazao sam da imam intenciju za poboljšanje studentskog standarda u Hrvatskoj, te se ovakve moje nepromišljene izjave neće ponoviti, rekao je Jacić koji je ubrzo ispravio grešku i pobrisao svoju objavu na Facebooku.