Pretraga

Privatna sveučilišta Zagreb

UNITEDPOP akademija

https://united-pop.hr/

Umjetnička, komunikacijska, organizacijska i tehnička zanimanja danas su jedna od najzabavnijih i najtraženijih diljem svijeta. Kreativni sektor treći je najveći poslodavac, a potreba za iskusnim stručnjacima i univerzalnim talentima raste iz dana u dan. Novi trendovi i razvoj tehnologije daju impuls za gotovo neograničene kreativne mogućnosti u raznim industrijama. Teorijsko i praktično znanje naših predavača te naše tridesetogodišnje iskustvo organizacije i provođenja nastave tvore osnovu uspješnog koncepta modernog obrazovanja. United POP akademija nudi ti osam različitih kreativnih odjela među kojima možeš pronaći svoje novo zanimanje, bilo da se radi o audio inženjeringu, glazbenoj produkciji, marketingu, eventima, projektima, grafičkom dizajnu, fotografiji, novinarstvu i komunikacijama, dizajnu video igrica, filmskoj produkciji, dizajnu animacija ili modnom dizajnu. Odvaži se!

Programi obrazovanja:

Tečaj – 6 mjeseci

POP Diploma – 2 godine

BA – 3 godine (study and travell u suradnji s University of West London)

Predavanja se održavaju u popodnevnim satima, a intenzitet ovisi o upisanom programu.

Video i audio produkcija, fotografija, games dizajn, komunikacije, grafički i modni dizajn, marketing i music management, DJ akademija – sve su ovo smjerovi moderne akademije koja djeluje već 14 godina u Hrvatskoj.

U programu obrazovanja nalazi se osam odjela, a svaki unutar sebe ima šest modula. Svaki pojedini modul traje po šest mjeseci.

Ako ste se ikada poželjeli okušati u nekoj od ovih industrija onda je UNTEDPOP možda pravo mjesto da svoju ljubav ili hobi pretvorite u karijeru. Posebnost ove akademije je što obrazovanje krojite prema vlastitim željama – od tečaja, POP diplome pa sve do preddiplomskog studija. Sve ovisi o tome što želite i koliko vremena imate na raspolaganju.

– Naše obrazovanje se osim na neizostavnoj teoriji temelji na stvarnom iskustvu s tržišta, trendovima i primjeni najnovijih tehnologija u samoj nastavi. Veliki naglasak stavljamo na praktičnu nastavu jer se ipak ovdje radi o „zanatima“ koje ne možete naučiti samo iz knjige, a da nikada niste rukovali nekim komadom opreme. Danas je jako puno mladih zainteresirano za glazbu, video, fotografiju ili neku vrstu managementa, ali naravno većina ih je samouka. Krenu iz ljubavi i znatiželje u proučavanje i sklapaju svoju priču. Naravno, da bi bilo koji posao bio kvalitetno i dobro napravljen osoba koja ga radi mora poznavati cjelokupnu materiju – jedan dobar glazbeni producent mora poznavati tehniku studija i audio opreme, treba poznavati uređaje za snimanje, razumjeti srž i mogućnosti uređaja za obradu zvuka, biti upoznat s načinom na koji glazbeni business funkcionira te imati ideju kako se u njemu probiti i istaknuti, ističe Marin Gospić, ravnatelj UNITEDPOP akademije.

Kampus UNITEDPOP akademije nije tipični akademski kampus, opremljen je s impozantnim foto, audio studiom te modnim studiom, a praktična nastava iz video produkcije održava se u partnerskom studiju Novalis gdje se polaznici vježbaju na filmskim kamerama i velikim setovima. Uz obavezna predavanja od minimalno 4 sata tjedno, ovisno o odabranom programu, UNITEDPOP polaznici na raspolaganju imaju svu opremu na kampusu kako bi dodatno vježbali i usavršavali se.

– Ideja je da polaznici usavršavaju stečeno znanje na predavanjima kroz vježbu i dodatni rad, a svaki naš modul (predmet) zahtjeva i završavanje velikog zajedničkog projekta s ciljem da polaznici izgrade zavidan portfolio koji će im omogućiti lakši pristup tržištu rada, napominje Marin.

Iz akademije ističu kako im se upravo ovakav pristup pokazao kao najbolji jer upravo praksa u kombinaciji s najmodernijom opremom oduševljava sve njihove polaznike.

Ako ste se pronašli u nekoj od ovih industrija ne preostaje vam ništa drugo nego otići na web stranicu UNITEDPOP akademije ili pogledati video ispod.

Listopad svake godine, navršenih 16 godina je jedini uvjet.

United POP, Radnička cesta 1a, 10 000 Zagreb

099 35 09 190

[email protected]

OIB 58934079865

www.united-pop.hr

Izračun bodova za upis na fakultet na Srednja.hr

Izračunaj svoje bodove!