Pretraga

Maturanti, iskoristite priliku: Evo kako možete doći do popusta za pripreme

A- A+

Svake godine, dolazak državne mature donosi uzbuđenje i napetost za srednjoškolce diljem Hrvatske, a proteklih godina to uzbuđenje pretvara se u sve neugodniji nemir. Naime, rezultati državne mature već su nekoliko godina za redom poražavajući, a iako uzroci tomu mogu biti mnogobrojni, za pretpostaviti je da jedan od njih leži u nedovoljno kvalitetnom pripremanju učenika za ispite. Upravo zbog toga, Visoko učilište Algebra i ove godine organizira pripreme za maturu, a ovaj tjedan nude i 15% popusta na iste.

Pripremite se na vrijeme za državnu maturu u Algebri uz 15% popusta | Foto: Algebra

Mnogi srednjoškolci često podcjenjuju važnost pravovremenog kretanja s pripremama i tada se suoče s prevelikim pritiskom pri samom pristupanju ispitima, odnosno, započinju s učenjem onda kad je za to već kasno. Pripreme za državnu maturu zahtijevaju odgovoran angažman i konzistentan rad tijekom cijele školske godine, zato je ključno započeti ih na vrijeme kako bi se izbjegla neugodna iznenađenja na ispitu.

Anketa pokazala: Prolaznost Algebrinih polaznika čak 97%

Sada već tradicionalno, Algebra s ciljem osiguravanja priprema za što veći broj učenika, pokreće svoj Tjedan ludih cijena u trajanju do 20. listopada 2023. u kojem nudi 15 posto popusta na svoje pripreme za državnu maturu. Ocijenjena kao najkvalitetnija privatna obrazovna institucija u zemlji, u Tjednu ludih cijena Algebra omogućuje maturantima pristup vrhunskim materijalima i stručnim predavačima po znatno povoljnijoj cijeni. Popust se odnosi na bilo koji ciklus priprema, pakete ili pojedinačne predmete, u ovoj školskoj godini.

Algebrine pripreme održavaju se u učionicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Varaždinu, Osijeku, Puli, Zaboku, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te u online live formatu za sve one koji se žele pripremati iz udobnosti vlastitog doma, iz bilo kojeg grada ili mjesta u zemlji.

– Algebra pripreme za državnu maturu provodi još od 2013. godine, a od tog razdoblja do danas kroz njih je prošlo više od 14.000 zadovoljnih polaznika. Anketa koju smo proveli među maturantima pokazala je prolaznost naših polaznika od čak 97%. Razlog tome su prije svega kvaliteta i iskustvo predavača koji se svakom individualnom polazniku posvećuju s posebnom pažnjom te koji osiguravaju učenicima ne samo znanja, nego im prenose i motivaciju za dodatno učenje. Također, želim naglasiti da u Algebri iznimno cijenimo trud i izvrsnost svojih polaznika te da svake godine nagrađujemo najbolje rezultate postignute na državnoj maturi u okviru projekta Nagrađujemo izvrsnost, s našim partnerima OTP bankom i AŠ Marvix s kojima osiguravamo stipendije za najbolje polaznike u iznosu od čak 11.900 eura, izjavila je Martina Gregov, rukovoditeljica poslovnog područja državne mature.

Prvi ciklus priprema kreće već 11. studenog 2023., a učenici unutar ovog termina, u maksimalno opširnoj satnici, mogu odabrati bilo koji od obveznih predmeta na obje razine te najtraženije izborne predmete kao što su fizika, kemija i biologija. Preostali izborni predmeti dostupni su u kasnijim terminima. Također, od ove godine Algebra nudi pripreme za prijamni ispit za arhitekturu, već od studenog i to u učionici u Zagrebu ili u Splitu. Novost je da Algebre nudi pripreme za prijamni za medicinu ili stomatologiju u online live formatu također već od studenog. Više informacija o prijavama pronađite na web stranicama Algebre.