Pretraga

Maturanti, pretplatite se i dobivate 40% popusta na online pripreme za maturu

A- A+

Učenici koji se pretplate na portal srednja.hr imaju niz pogodnosti, poput newslettera s najvažnijim novostima oko mature i besplatnih ulaznica na našu godišnju konferenciju. Svima koji se odluče pretplatiti u siječnju pripremili smo nešto novo – u suradnji s platformom gradivo.hr, darujemo vam 40 % popusta na pripreme za maturu. Tako na pripremama možete uštedjeti čak do 180 €!

srednja.hr pretplata i gradivo.hr daju popust na pripreme za maturu

srednja.hr pretplata i gradivo.hr daju popust na pripreme za maturu | Foto: srednja.hr

Budući da mnogi učenici baš kod nas doznaju važne novosti oko svog obrazovanja i ispita mature, o čemu godišnje napišemo preko 2.000 tekstova, i njima smo omogućili da postanu dio naše zajednice pretplatnika. Za učenike, ali i studente, kreirali smo A razred pretplate.

Uvođenjem pretplate članke koje kod nas čitate nismo zaključali i skrili ih iza paywalla, već smo svojim pretplatnicima ponudili nešto drugačije. Naši pretplatnici dobivaju posebne newslettere, kao što je tjedni newsletter sa sažetkom najvažnijih novosti iz proteklog tjedna. Maturantima je posebno koristan maturantski newsletter kojim vas informiramo o svim novostima i promjenama na maturi, kao i rokovima koje ne smijete propustiti, a bliže se.

Uz te pogodnosti za pretplatnike, tu su i čitanje portala uz manje oglasa i besplatne ulaznice za našu veliku godišnju konferenciju. Uz sve to, u siječnju smo se udružili s platformom gradivo.hr koji su našim novim pretplatnicima ponudili čak 40 % popusta na svoje online pripreme za maturu.

Pripremite se uz video-vodiče kroz stare mature

gradivo.hr je online platforma na kojoj se maturu pripremate rješavajući stare ispite matura. Pratite detaljna videorješenja s objašnjenjima zadataka, a koristite se i njihovim skriptama te zbirkama zadataka. Na platformi tako možete pogledati više od 5.000 video-rješenja zadataka sa svim objašnjenjima i postupcima.

Na platformi gradivo.hr možete se pripremati za ispite iz Matematike (A i B razina), Hrvatskog jezika, Fizike i Kemije. Sami ste svoj šef, jer birate kad ćete se pripremati, a snimke su vam dostupne u svakom trenutku. Najbolje od svega, padnete li nekim čudom ispite mature, gradivo.hr će vam vratiti uloženi novac.

Štedite do 180 €

Cijena priprema po predmetu kreće se između 90 i 120 €, ovisno o tome koliko želite da budu opsežne. To znači da ćete uz 40 % popusta za srednja.hr pretplatnike uštedjeti između 36 i 48 € po predmetu na svojim pripremama.

Odlučite li se za kupnju priprema iz svih predmeta, plaćate čak 180 € manje nego ostali maturanti. To znači da ćete umjesto 450 €, koliko iznosi puna cijena priprema iz svih predmeta, platiti 270 €.

Kako biste osigurali svoj popust i pripremili se za maturu lako i na vrijeme, postanite srednja.hr pretplatnik u A razredu do 31. siječnja u 23:59 sati. Posjetite pretplatnički dio portala, registrirajte se, odaberite između mjesečne pretplate po cijeni od 4 € ili godišnje pretplate po cijeni od 40 €, i kod za popust na pripreme za maturu vam stiže na mail.

Odaberite prave pripreme za polaganje ispita mature bez stresa, a uz naš maturantski newsletter osigurajte da vam ne promaknu niti jedna novost, promjena ili rok! Pretplatite se ovdje.