Pretraga

Prijavio si B-razinu Matematike na maturi? Osvoji 50 % popusta na pripreme!

A- A+

Ako na državnoj maturi planiraš pisati ispit Matematike B-razine, i dalje se moraš jako dobro pripremiti. Za dobar rezultat morat ćeš dobro baratati gradivom svih četiriju razreda gimnazije. U tome ti može pomoći digitalni priručnik napravljen posebno za ovaj ispit, a možeš osvojiti i 50 % popusta na pripreme.

matura matematika

Provjeri digitalni priručnik i zaradi 50 % popusta na pripreme iz B-razine Matematike | Foto: srednja.hr

Jesi li znao da se na maturi na B-razini Matematike ispituje gradivo svih četiriju razreda gimnazije?
Jesi li znao da je prosječna ocjena na B-razini Matematike 2,2?
Jesi li znao da ti 100 % riješenost ispita na Matematici B-razini donosi jednako bodova kao i ispit na Matematici A-razini riješen 62,5 %?

Nastavni planovi i programi Matematike u različitim srednjim školama poprilično se razlikuju, stoga je moguće da dobar dio gradiva koji se ispituje na maturi nisi ni obradio tijekom srednje škole jer to nije predviđeno programom.

Nužno je kvalitetno se pripremiti za maturu iz Matematike B-razine. U tome ti može pomoći jedinstveni digitalni priručnik s više od 200 videa i 1000 riješenih zadataka koji su osmislili metodičari iz Profil Kletta, iz maXture.

Digitalni paket Samoučenje: Matematika B namijenjen je za samostalan rad, ponavljanje ili usustavljivanje gradiva svim maturantima. Ogromna je prednost da sam biraš tempo rada, dijelove gradiva koje želiš ponoviti, kao i količinu i vrijeme kada želiš učiti. Digitalni paket za samoučenje obuhvaća sve gradivo koje se ispituje na maturi, a podijeljeno je u 14 modula, odnosno 36 poglavlja.

Riješi zadatak i osvoji 50 % popusta na pripreme!

No da ne duljimo, baci oko na naš digitalni priručnik, a još važnije – sudjeluj u našoj pitalici i zaradi 50 % popusta na pripreme iz B-razine Matematike!

Kako bi se pripremio za maturu i spremno dočekao sve nove vrste zadataka, daj svoje povjerenje profesorima koji predaju na maXturinim pripremama.

Sve što trebaš znati o pripremama pronađi ovdje.