Pretraga

Učenica pokazala kako izgleda dan u poplavljenom području: ‘Usprkos situaciji moram učiti za maturu’

A- A+

Viralni TikTok video maturantice Anamarije ima 1.5 milijuna pregleda. Snimila je kako izgleda jedan dan u poplavljenom području. Ona živi u blizini rijeke Kupe i poplave joj nisu ništa novo jer se to događalo otkako je bila dijete. U viralnom videu pokazala je kako priprema ručak, kako za hodanje prizemljem kuće trebaju nositi gumene čizme, ali i kako unatoč situaciji uči za maturu.

poplavljen donji dio kuće, maturantica Anamarija koja uči z amaturu, njen pas na balkonu iza kojeg se vidi da je sve pod vodom

Foto: Screenshot TikTok

Maturantica Anamarija živi kraj rijeke Kupe koja je posljednjih dana poplavila više kuća pa tako i njezinu. Na TikToku je objavila video kako izgleda jedan dan na poplavljenom području koji je u kratkom vremenu prikupio 1.5 milijuna pregleda.

– Za mene nije ovo neka nova stvar zato što sam od malena doživjela poplavu više puta. Neki put manju, neki put veću. Sada je Kupa toliko narasla da nam je nažalost ušla u kuću i morali smo dan prije sve odnijeti gore, a stvari koje su ostale u prizemlju podići, objašnjava Anamarija u videu.

@ancilukic6 Tko bi se jos volio voziti u camcu? 🛶 #poplava #fyp #foryou ♬ original sound – Anamarija Lukić

Dodala je i kada se dogodi ovako velika poplava da nema tuširanja, pranja kose te čestih odlaska na WC, a za pranje zubi koristi se što manje vode. Zatim se s kata spustila u prizemlje kojim može hodati jedino ako ima gumene čizme. Iako im je kuća poplavljena, ipak su imali struje pa je tako pokazala kako s mamom radi ručak, ali i kako se vozi čamcem sa svojim roditeljima kroz poplavljeno mjesto.

– Usprkos mojoj situaciji moram vježbati i učit za maturu. Ali voda se sada već smanjuje tako da će sve biti u redu, ispričala je maturantica Anamarija.