Pretraga

Veleučilište održava besplatne pripreme za maturu: Evo kako se prijaviti

A- A+

U sklopu provođenja projekta društveno odgovornog poslovanja i obrazovanja, Effectus veleučilište i u 2024. godini provodi besplatne pripreme za državnu maturu. Pripreme će se održati za sve obavezne predmete, a program započinje početkom veljače.

Effectus i naredne godine održava besplatne pripreme za maturu | Foto: Effectus

U sklopu provođenja projekta društveno odgovornog poslovanja i obrazovanja, Effectus veleučilište će i u 2024. godini provoditi besplatne pripreme za državnu maturu. Program priprema za državnu maturu započinje 3. veljače 2024. godine i organizirat će se za sljedeće predmete:

  • Hrvatski jezik – jedinstvena razina (20 sati)
  • Matematika – B razina (20 sati)
  • Engleski jezik – A razina (20 sati)

Nastava će se realizirati tijekom 12 subota u jutarnjem terminu, u Zagrebu, na lokaciji Effectus veleučilišta – Kennedyjev trg 2.

Dosadašnje višegodišnje iskustvo i zadovoljstvo polaznika dokaz je uspješnosti i kvalitete ovih priprema te Veleučilište ovim putem učenike poziva da se prijave što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Prijavu za besplatne pripreme za državnu maturu možete pronaći ovdje. Prijave i upisi mogući su do popunjenja kvote.

Svi prijavljeni maturanti dužni su biti na svim predavanjima iz predmeta kojeg su odabrali te uplatiti 100 eura po predmetu kao garanciju prisustvovanja. Po završetku predavanja garancija se vraća u cijelosti svima koji su imali dolaznost veću od 75%, a ako je dolaznost manja garancija se zadržava.

Broj mjesta je ograničen, a prednost imaju oni maturanti koji imaju namjeru studirati odnosno upisati EFFECTUS veleučilište. Nakon evidentirane prijave svi kandidati bit će kontaktirani i obaviješteni o statusu svoje prijave.

Ovogodišnjim polaznicima Effectus veleučilište će omogućiti i dodatno ponavljanje iz svakog predmeta neposredno prije pisanja ispita na državnoj maturi. Ovime se potiče redovno učenje i odgovorno ponašanje te omogućuje polaznicima sigurno polaganje ispita državne mature.

Za sve dodatne informacije i upite obratite se Veleučilištu Effectus putem telefona 01/611 77 77 ili na mail [email protected].