Pretraga

[VIDEO] Pod prozorom škole klapa zapjevala Cesaricu: Maturanti razrednici pripremili neviđeno iznenađenje

A- A+

Za oko trideset tisuća hrvatskih maturanata ovo su posljednji dani srednjoškolskog obrazovanja – danas i sutra opraštaju se od mjesta i prijatelja s kojima su proveli četiri posljednje godine svog života. Ali i od razrednika koji su im često pomagali da taj put ne bude toliko trnovit. Nezaboravan oproštaj svojoj su razrednici priredili učenici 4. c zagrebačke Klasične gimnazije.

Maturanti Klasične gimnazije u Zagrebu razrednici su pripremili iznenađenje – pozvali su klapu ispred škole | fotografija čitatelja

Diljem Hrvatske običaj je darivati razrednika na kraju srednjoškolskog puta. Malo drugačiji poklon od onakvih na kakve smo naviknuli svojoj su razrednici Ivani Car Jakovljević priredili maturanti 4. c Klasične gimnazije u Zagrebu.

– Za takav poklon smo se odlučili jer smo bili iznimno bliski s razrednicom i htjeli smo joj pokloniti nešto originalno kako bi unijeli malo veselja u ovu situaciju s pandemijom i proveselili se na način koji je u skladu s okolnostima. Razrednica se oduševila i nije zadržavala suze isto kao i svi mi. Ona je porijeklom iz Trogira pa smo je htjeli razveseliti i popraviti joj malo ove kišne dane, kaže nam učenica Sara i dodaje kako im je u svemu pomogla majka od učenice iz razreda, Ružica Gelo Ciglenečki, bez koje ovo nezapamćeno iznenađenje ne bi bilo moguće.

Kako je izgledao trenutak kada je klapa zapjevala ispod prozora učionice, pogledajte u videu kojeg su nam poslali čitatelji:

 

Sve najnovije informacije o državnoj maturi pratite na našoj Facebook stranici Maturanti 2021. i u grupi Maturanti 2020./2021. Isto tako, možete nas pratiti i na našem Instagram profilu @drzavna.matura. Više tekstova o maturi čitajte u tekstovima na ovoj poveznici, a vaš kalkulator bodova za maturu isprobajte ovdje.

Za maturu se možete pripremati kroz pitanja s prošlih ispita u kvizovi.srednja.hr, gdje smo pokrenuli posebnu grupu za maturante kojoj se možete pridružiti ovdje.