Pretraga

Zagrebački faks nudi popust na pripreme za maturu: Riješite li ispite odlično, možete osvojiti i novčane nagrade

A- A+

Mjesec prosinac za hrvatske je srednjoškolce izazovan, ali i uzbudljiv period. To je, između ostalog, razdoblje u kojem započinje prijava ispita te u kojem kreće promišljanje o pripremama za državnu maturu. Ovogodišnji relativno loši rezultati državne mature još su jednu godinu zaredom pokazali da je pravovremena i temeljita priprema ključ uspjeha na maturi. Na Visokom učilištu Algebra zbog toga i ove godine nude popust na pripreme za maturu.

Foto: Visoko učilište Algebra

Visoko učilište Algebra sada već tradicionalno u prosincu otvara svoj Tjedan ludih cijena u kojem se svim maturantima pruža prilika ostvariti popust od 15% na bilo koji ciklus priprema, paket ili pojedinačni predmet u ovoj školskoj godini.

– ‘Tjedan ludih cijena’ u Algebri završava 15. prosinca, stoga je popust potrebno rezervirati već sada jer se termini iznimno brzo popunjavaju. Popust je moguće rezervirati vrlo jednostavno i brzo online ili dolaskom u jednu od Algebrinih poslovnica diljem zemlje. Prošlogodišnji rezultati mature nisu bili idealni za mnoge, no to je dodatna motivacija da se posvetite pripremi uz pomoć stručnjaka koji su 100% posvećeni uspjehu svakog pojedinog učenika. Naša iskustva s pripremama su izvanredna, što je pokazala i anketa koju smo proveli među učenicima – čak 97% polaznika Algebrinih priprema je položilo maturu na ljetnom roku. Oni maturanti koji najbolje riješe testove na maturi, a za koje su se pripremali u Algebri, svojom prijavom ulaze u natječaj Nagrađujemo izvrsnost kojeg organiziramo svake godine u suradnji s generalnim partnerom OTP bankom te Autoškolom Marvix, a u kojem je ovogodišnji nagradni fond gotovo 12.000 eura, kazala je Martina Gregov, rukovoditeljica poslovnog područja državne mature u Algebri.

Sljedeći ciklus ove školske godine kreće 13. siječnja 2024., a Algebrine pripreme održavaju se u učionici u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zaboku, Varaždinu, Osijeku, Puli, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku, i/ili u online live formatu za sve one koji se žele pripremati iz udobnosti vlastitog doma, iz bilo kojeg grada ili mjesta u Hrvatskoj. Svi detalji oko termina i cijena mogu se pronaći na Algebrinim stranicama.

Foto: Visoko učilište Algebra

Besplatne radionice za maturante

Maturanti imaju priliku prijaviti svoje ispite do 15. veljače 2024., a do tada im je ostalo dva mjeseca za razmisliti o tome koji fakultet žele upisati te kako se za to najbolje pripremiti. S ciljem priprema maturanata za izazovan period donošenja odluke o budućoj karijeri, Algebra ekskluzivno u prosincu, u periodu 28. – 29. 12., nudi besplatne radionice za sve maturante, vođene iskusnim predavačima, usmjerene na stjecanje vještina za zanimanja budućnosti. Ove interaktivne radionice omogućuju maturantima usvajanje ključnih znanja na dinamičan način, a obuhvaćaju sedam područja: digitalni marketing, etičko hakiranje, crtanje za dizajn, televizijska i video produkcija, izrada mobilnih aplikacija, razvoj računalnih igara i 3D modeliranje.

– Naše radionice približavaju kreativce među učenicima stvarnom radu u vizualnim komunikacijama, audio i video produkciji, uče ih kako koristiti digitalne marketinške alate poput njihovih najdražih influencera, a za one koje više zanimaju programerski smjerovi pripremili smo uzbudljive praktične primjere iz područja etičkog hakiranja, kreiranja mobilnih aplikacija i sve popularnijeg područja razvoja računalnih igara. Na tom putu uz njih su naši stručni predavači, iskusni i posvećeni edukatori s bogatim iskustvom rada u industriji koje osigurava svim učenicima kvalitetno mentorstvo i olakšava odabir buduće karijere, zaključuje izv.prof.dr.sc. Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra.

Učenici u Algebrinom modernom zagrebačkom kampusu imaju priliku raditi na najsuvremenijoj tehnologiji i opremi koja iskustvo učenja čini zabavnim i interaktivnim, a koja uključuje Art Room, 3D Production Room, Video i Audio Studio te Podcast Room. Kroz korištenje modernih alata i profesionalne opreme, maturanti imaju priliku pristupiti resursima koji proširuju razumijevanje gradiva i simuliraju realne situacije rada u visokoproduktivnim i deficitarnim industrijama.