Pretraga

6-godišnjakinja privedena iz vrtića u lisicama!

A- A+

Ako živite u američkoj saveznoj državi Georgiji morate brinuti da ćete dijete morati pokupiti u policiji, a ne u vrtiću. Upravo se to dogodilo jednim roditeljima čije je dijete trgalo neke stvari za zidova vrtića, a pritom i ozlijedilo ravnateljicu. Nisu je mogli smiriti, a majka joj se ni nakon šest poziva nije javila na telefon. Policija ju je uhitila radi “uništavanja imovine i napada na drugu djecu i osoblje“.

WMAZ-TV

Šestogodišnjakinja u vrtiću. Nemaju pametnijeg posla negoli zvati policiju i stavljati lisice mom djetetu!“, kazao je za WMAZ-TV ogorčeni otac djevojčice, Earnest Johnson.

Constance Ruff, majka razuzdane djevojčice, izjavila: “Zna imati promjene raspoloženja, kao što ih i svi mi imamo nekim danima. Pretpostavljam da joj je samo bio jedan od loših dana“. Policija kaže da moraju po zakonu staviti lisice svakome koga privode i da pritom nema dobne diskrimancije! Zbog svoje dobi djevojčica se radi počinjenih prekršaja ne može naći pred sudom, ali je zaradila suspenziju i do naredne godine više ne može pohađati vrtić.