Pretraga

Chocofest u Zagrebu

A- A+

Od 10. do 14. veljače u Zagrebu na Trgu bana Jelačića održava se Festival čokolade. Cilj Festivala je predstaviti najbolje domaće i inozemne čokoladne brendove.

Posjetitelji Festivala moći će uživati u promociji i kupovini vrhunskih čokoladnih proizvoda, zabavnim programima i nizu popratnih festivalskih aktivnosti. Tako će biti organizirani zabavni programi za djecu i odrasle, nagradne igre. Studenti Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu u suradnji s Denisom Kraškovićem izrađivati će skulture od čokolade, što će vjerujemo biti zanimljivo za pogledati.

“Na Festivalu će se predstaviti autohtone čokolade s našim autentičnim proizvodima, kao što je naprimjer čokolada s okusom lavande” rekla nam je Zorica Živković Farina koja je zadužena za PR Festivala.

Kako doznajemo od Zorice, na Festivalu nećete moći kupiti možda najneobičniju čokoladu, onu sa zlatnim komadićima. Ali će biti čokolade s fake efektom bronce i srebra.

Ukoliko kupite Chocofest card u iznosu od 35 kuna, možete ostvariti razne pogodnosti, popuste i besplatno sudjelovanje u radionicama Festivala. Vjerujemo kako dobre zabave i dobrih okusa neće izostati, za detaljnije informacije posjetite službenu stranicu Festivala.