Pretraga

DAN OTVORENIH VRATA održati će se u srijedu na Effectusu, upoznajte studij financija i prava!

A- A+

Effectus studij financije i pravo otvara svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima u srijedu, 12. travnja 2017. u prijepodnevnom terminu od 10 do 12 i poslijepodnevnom od 18 do 20 sati.

Visoko učilište Effectus

Svi zainteresirani imat će priliku vidjeti kako izgleda studiranje na prvom interdisciplinarnom studiju financija i prava u Hrvatskoj. Posjetiteljima će se kratko prezentirati inovativni način studiranja na ovim prostorima uveden na Effectus studiju.

Zainteresirani imaju mogućnost prisustvovanja predavanju, obilaska prostorija studija te upoznavanje i razgovor sa nastavnicima i studentima koji će prenijeti svoje iskustvo studiranja, ali i zapošljavanja već nakon završetka preddiplomskog studija kao i prije kraja studiranja kroz program stručne prakse.

Ovom prilikom budući studenti mogu se upoznati sa tvrtkama s kojima Effectus studij ima potpisan Sporazum o suradnji što studentima omogućava stjecanje iskustva u partnerskim tvrtkama i prije završetka studija te tako priprema studente za tržište rada i u konačnici dovodi 97% zaposlenosti diplomanata Effectusa odmah nakon diplome.

Kandidate će pozdraviti dekanica Effectus studija financije i pravo, dr. sc. Mira Lenardić, nakon čega će prodekanica za nastavu, dipl. iur. Jelena Uzelac uz ostale nastavnike detaljnije upoznati prisutne sa studijem.

Prezentacija o studijskom programu održati će se na Effectusu, s početkom u jutarnjem u 10 i u poslijepodnevnom terminu u 18 sati.

Više informacija o studiju možete pronaći na www.effectus-uciliste.com,a Effectus možete pratiti i na Facebooku ovdje.

_______________________________________________

Visoko učilište Effectus je jedan od partnera projekta za srednjoškolce Ideja godine kojeg organizira portal srednja.hr. Više informacija o projektu možete pronaći ovdje.