Pretraga

Dinamo daje učenicima i studentima stipendije od 1.750 kuna, provjerite možete li se prijaviti

A- A+

Službena zaklada GNK-a Dinamo Zagreb, Nema predaje, u ovoj školskoj i akademskoj godini daje deset stipendija učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima koji se bave sportom. Natječaj je otvoren od 26. rujna do 10. listopada, a ukupan iznos jedne mjesečne stipendije iznosi 1.750 kuna.

Foto: Ramona Ščuric | srednja.hr

Dinamova zaklada Nema predaje odlučila je u ovoj školskoj i akademskoj godini dati 10 stipendija za učenike završnih razreda i studente koji se aktivno bave sportom. Ideja pokretanja natječaja je nagraditi trud, zalaganje i uspješnost mladih ljudi.

Naime, za učenike i studente koji se prijavljuju, obavezno je članstvo u sportskom klubu registriranom na području Republike Hrvatske koje traje minimalno godinu dana ili da je sportaš pojedinac ili član ekipe osvojio jedno od prva tri mjesta na sportskom državnom ili međunarodnom natjecanju.

Izdvojeni članak
hrvatska kuna, novčanice i kovanica

Pitali smo studente što misle o Vladinim mjerama: ‘Povećana stipendija i dalje će biti nedovoljna za život’

Ukupan iznos jedne mjesečne stipendije po učeniku ili studentu iznosi 1.750 kuna, a stipendije se dodjeljuju na godinu dana i to za deset mjeseci. Natječaj je otvoren od 26. rujna do 10. listopada 2022. godine, u 23:59 sati.

Sve kandidate koji se namjeravaju prijaviti na natječaj, moli se da detaljno prouče uvjete pijave, opće kriterije u kategorijama učenik i student te da dostave u prijavi sve potrebne informacije i dokumente. Sve to moguće je pronaći na službenoj stranici Zaklade.

Rang lista te odluka o dodjeli stipendija zajedno s podacima o odabranim kandidatima, bit će objavljena na stranicama Zaklade i GNK Dinama.