Pretraga

Evo prilika za atraktivan posao uz plaću između 6 i 9 tisuća kuna

A- A+

Mladi splitsko-zagrebački dvojac, koji je osmislio aplikaciju Madbraz namijenjenu za street workout, a koja je osvojila međunarodno tržište te procijenjena na 6,8 milijuna kuna treba djelatnika, kojeg zapošljava na puno radno vrijeme. Točan naziv radnog mjesta, koji su u svom oglasu naveli je frontend developer. Posao se obavlja u Zagrebu, a potrebno je poznavati tehnologije Javascript, HTML, CSS, LESS, Bootstrap.

Dvojac na zadatku: Nikola Mratinić (sjedi), Luka Macner (stoji)

Želite li posao u okruženju mladih ljudi s punim radnim vremenom, s mogućnošću dobivanja udjela u firmi? Madbraz, odnosno mladi splitsko-zagrebački dvojac, koji je pokrenuo spomenutu aplikaciju traži jednog ‘frontend developera’, odnosno osobu koja će sudjelovati u poboljšavanju trenutnog proizvoda, razvoju i implementaciji novih dodataka te dodataka za mobilne verzije.

Izdvojeni članak

Mladi splitsko-zagrebački dvojac osmislio aplikaciju vrijednu 6,8 milijuna kuna

Ako se razumijete u rad u Javascriptu, HTMLu, CSSu, LESSu, Bootstrapu, ovo je pravo radno mjesto za vas.

Aplikacija Madbraz, koju su osmislili student FER-a Nikola Mratinić i zubni tehničar Luka Macner, procjenjena je na 6,8 milijuna kuna.

Trenutno je u ‘closed beta’ fazi, koju testira preko 1 500 korisnika.

Ako smatrate da i vi možete pripomoći u njenoj nadogradnji te ovisno o iskustvu zarađivati šest do devet tisuća mjesečno, pročitajte ostale uvjete na ovom linku i javite se na natječaj.

Posao se još jednom napomenimo, obavlja u Zagrebu, a plaća će biti ovisno o iskustvu između šest i devet tisuća kuna neto.

Postoji mogućnost da budući zaposlenik dobije i udio u firmi!