Pretraga

Horor u Njemačkoj: Srednjoškolac nožem napao i ozlijedio najmanje četvero učenika

A- A+

Danas je u jutarnjim satima u jednoj njemačkoj srednjoj školi došlo do stravičnog incidenta. Učenik je nožem napao svoje kolege i kolegice, a četvero ih je ozlijedio. Savladala ga je policija koja ga je i uhitila, a prebačen je u bolnicu jer je i sam zadobio ozljede. Za sada se ne zna u kakvom su stanju ozlijeđeni učenici, kao ni razlog napada.

specijalac okrenut leđima na kojima piše polizei

Foto: Canva

Na zapadu Njemačke u srednjoj školi, odnosno gimnaziji u mjestu Wuppertal jedan je učenik nožem napao svoje kolege. Kako prenosi bild.de, njih četvero je ozlijedio, a savladala ga je policija te je uhićen, ali je morao biti prebačen u bolnicu zbog ozljeda koje je i sam zadobio. Ostali učenici su evakuirani iz škole, a nastava je odgođena do daljnjeg.

– Učenici su na sigurnom i zbrinuti su, poručili su iz škole, prenosi welt.de.

Prema za sada dostupnim informacijama nije poznato u kakvom su stanju učenici koje je napadač ozlijedio. Lokalni mediji u Njemačkoj navode kako su im učenici ispričali da su tijekom napada neki bili zabarikadirani u učionicama. Također, još nije poznat razlog ovog stravičnog napada. U tijeku je očevid, a policija istražuje i je li učenik napadač imao pomoćnike u ovom napadu.