Pretraga

HŽ snizio cijene povratnih karata za 50 posto u blagdanskom periodu

A- A+

Blagdani su pred vratima, a brojnim građanima Lijepe naše koji će putovati kućama, Hrvatske željeznice nude sjajnu ponudu. Naime, HŽ u periodu od 22. prosinca do 11. siječnja, snižava cijene povratnih karata za 50 posto na svim relacijama unutar države, za udaljenosti veće od 101 kilometar.

Hrvatske željeznice snižavaju cijene povratnih karata za 50 posto na svim relacijama unutar zemlje duljim od 101 kilometar. Kako nam pojašnjavaju iz HŽ-a, ponuda vrijedi u razdoblju od 22. prosinca do 11. siječnja 2015 (uključujući i 11. siječanj). Mnogobrojnim studentima, a i ostalim putnicima koji će kućama za božićno-novogodišnje praznike zasigurno će dobro doći ova okolnost.

Izdvojeni članak

Hrvatske željeznice snizile cijene povratnih karata za 50 posto!

No za studente postoje i još neke olakšice za gotovo cijelu godinu.

– Uvođenjem novog voznog reda 2014./15. uveli smo popust 50 posto ‘Indeks vrijedi više’ za pojedinačne prijevozne karte za sve redovne studente u svim brzim i IC vlakovima.

Navedeni popust ne vrijedi u srpnju i kolovozu, objasnila nam je Renata Liber iz odnosa s javnošću HŽ-a.

Glasnogovornica Hrvatskih željeznica Ivana Čubelić je dodala da se prijevozne karte mogu kupiti i u pretprodaji, a u kolodvorima i stajalištima u kojima u vrijeme polaska vlaka blagajne ne rade, karte se mogu kupiti u vlaku.

No, karte kupljene po ovoj posebnoj ponudi nije moguće vratiti.

Ostale popuste Hrvatskih željeznica u unutarnjem i međunarodnom prometu, koje su namijenjene školarcima, studentima i mladima, provjerite na sljedećim linkovima.

http://www.hzpp.hr/uceniciiredoviti

http://www.hzpp.hr/ostaliputnici

http://www.hzpp.hr/povlasticeumedunarodnom