Pretraga

I Peg Bundy je nekada išla u srednju

A- A+

Otkako smo se rodili ne prestajemo zabadati nos u tuđe živote. To je dio ljudske prirode koji se ne treba komentirati niti nastojati izbjeći. Zašto uopće raditi na korektiranju tih osobina ličnosti ako one mogu biti glavni izvor zabave?Samo za vas otkrivamo neke od srednjih škola L.A.-a koje su pohađale glavne face TV ekrana. Neki od njih su imali problem s konstantnim preskakanjima iz jedne škole u drugu, neki su imali same petice, neki su bili nogometne zvijezde, a neki su se sretno i nesretno zaljubljivali.

 PALISADES HIGH SCHOOL je srednja škola koja je obrazovala Jeffa Bridgesa, zvijezdu filma Against all odds, Christine Brinkley – manekenku i bivšu suprugu Billy Joela, pjevačicu Sussannu Hoffs, američku glumicu Penelope Ann Miller i mnoge druge. Osim navedenih, ovu srednju školu pohađala je i Katey Segal koja nam je posebno zanimljiva, a mnogo bolje ju poznajemo kao Peg Bundy – zvijezdu TV serije “Married with children”. Nju je jako teško zamisliti u školskoj klupi, zar ne? Prostor ove srednje škole također se koristio za snimanje nekolicine filmova i mnogobrojnih TV serija.

JOHN BURROUGHS HIGH SCHOOL pohađala je glumica Debbie Reynolds koju pamtimo kao raspjevanu i rasplesanu Kathy iz mjuzikla “Singin’ in the rain”. 1948. godine, dok je pohađala J. Burroughs srednju školu, Debbie je pobjedila na natjecanju ljepote, što je uvelike pridonijelo razvoju njene karijere. Ron Howard također je bio učenik ove srednje škole. On je poznato lice komedija “Andy Griffith show” i “Happy days”. U srednjoj školi družio se s Rene Russo, američkom glumicom koju su vršnjaci u osnovnoj školi ismijavali zbog aparatića za zube, dok su ju zbog visine često zvali divom. Vjerojatno je to uvelike utjecalo na njeno samopouzdanje, jer je navodno bila prilično usamljena i u srednjoj školi – kad se aparatića za zube već riješila.

FAIRFAX HIGH SCHOOL je srednja škola poznata po glumici Demi Moore (koju većina muške populacije zna iz flma“Striptiz”). Naime, to je bila posljednja škola koju je Demi pohađala, a dotad je već promijenila niz srednjih škola. Fairfax školu pohađala je od svoje 15. godine, a u 16. godini je već odustala. Svoje srednjoškolsko obrazovanje ovdje su stekli i Slash, čupavi gitarist grupe “Guns n’ Roses” te glumac i glazbenik Flea kojeg puno bolje znamo kao kompozitora i basista rock sastava “Red Hot Chilli Pepers”.

GLENDALE UNION HIGH SCHOOL bila je srednja škola Johna Wayna koji je bio toliko aktivan, inteligentan i sposoban učenik da je njegova srednjoškolska priča gotovo dosadna. Danas je poznat kao zvijezda brojnih kvalitetnih westerna, a u srednjoj školi znali su ga kao predsjednika latinskog društva, vrhunskog sportaša i odlikaša. Oduvijek mu se imalo na čemu zavidjeti.

Možda niste znali da je Chandler iz “Friendsa” pohađao privatnu srednju školu kad se s roditeljima odselio iz Ottawe. Njegova “prijateljica” Pheobe poznata po hitu “Smelly cat” u srednjoj školi bila je vrhunska tenisačica. Niste ni svjesni da danas citirate izjave Norme Jean Baker jer možda ne znate da je to pravo ime Marilyn Monroe. Sve te podatke izvukli smo iz njihovih srednjoškolskih priča sa stranice seeing-stars.com. Vjerujemo da ćete i vi jednog dana imati svoju.