Pretraga

Inside Tourism: Natjecanje na kojem se rješavaju stvarni poslovni slučajevi i ostvaruje suradnja s turističkim poduzećima

A- A+

Natjecanje Inside Tourism podrazumijeva rješavanje stvarnih poslovnih slučajeva, a namijenjeno je učenicima četvrtih razreda srednjih škola turističkog, ugostiteljskog i ekonomskog usmjerenja. Učenici imaju priliku ostvariti i suradnju s turističkim poduzećima koja zadaju zadatke, pa je i to dodatna motivacija za prijavu koja traje do 14. listopada. Natjecanje će se održati tijekom listopada i studenog.

Foto: Facebook Tourism Lab

Studentska udruga Tourism Lab s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, drugu godinu za redom organizira
srednjoškolsko natjecanje Inside Tourism.

Izdvojeni članak

Najboljima novčana nagrada: Prijavite se na međunarodno natjecanje studenata farmacije i medicine

Ovo natjecanje namijenjeno je učenicima četvrtih razreda ekonomskog, turističkog i ugostiteljskog usmjerenja, a zamišljeno je kao “case study” natjecanje. Naime, učenici će imati priliku rješavati stvarne poslovne slučajeve turističkih poduzeća te s njima ostvariti suradnju.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane učenike željne kreativnosti, novih znanja i iskustva da se
prijave u timovima od dvije do četiri osobe do 14. listopada.

Natjecanje će se održati tijekom listopada i studenog, a timovi sami biraju poduzeće za koje žele riješiti i interpretirati njihov poslovni slučaj. Detalje projekta i prijave možete pronaći na web stranici udruge, a sve će biti popraćeno i na Facebook stranici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap