Pretraga

Kako nastaviti školovanje, pronaći posao ili planirati karijeru? e-Usmjeri se!

A- A+

Zanima li te nastavak obrazovanja, pronalazak posla ili možda želiš nove izazove i promjenu u karijeri?e-Usmjeravanjeje pravo mjesto za tebe! Hrvatski zavod za zapošljavanje razvio je novi interaktivni web portal koji na jednom mjestu nudi odgovore na sva tvoja pitanja.

Kako bi pronašao pravi posao za sebe, važno je napraviti dobar spoj onoga u čemu si dobar i onoga što voliš. Ako još nisi otkrio što te zanima i ne znaš kako bi trebalaizgledati tvoja poslovna budućnost, ispuni on-line upitnike i otkrij koja su zanimanja prikladna za tebe. Ako već znaš što želiš raditi, ali ne znaš kako određeni posao izgleda u praksi te koja znanja i vještine iziskuje, potraži odgovore na svoja pitanja među detaljnim opisima više od 250 različitih zanimanja.

Kako se putem ne bi izgubio,Kompas karijere pomaže ti i usmjerava te do informacija, uputa i alata koji su najkorisniji za tebe.

Ako se bližiš ulasku na tržište rada i želiš biti ukorak sa zahtjevima poslodavaca i odgovoriti na izazove tržišta rada, uključi se u programe profesionalnog razvoja!Nova znanja i učenje tijekom cijelog života pomažu ti u svijetu stalnih promjena i olakšavaju zapošljavanje. Na portalu se nalaze informacije o stipendijama, studentskim razmjenama ili nastavku studija u inozemstvu. Ako si spreman na dodatno usavršavanje i učenjekako bi dodatno razvio svoja znanja i vještine, potraži informacijeo programima prekvalifikacijai osposobljavanja koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje s partnerskim organizacijama.

Portal nudi brojne druge pogodnosti kao što su savjeti o učinkovitom traženju posla, sastavljanje životopisa te pravilno pisanje molbi za posao. Isto tako možeš vidjeti koja su najtraženija zanimanjima u Hrvatskoj te popis slobodnih radnih mjesta. Ako pak razmišljaš o ulasku u poduzetničke vode, na e-Usmjeravanju možeš pronaći podatke o tome kako pokrenuti vlastiti posao, gdje potražiti pomoć i dobiti informacije o različitim financijskim mjerama i poticajima koji se nude.

Portal e-Usmjeravanje je, svakako,nezaobilazno mjesto u procesu stvaranja tvoje karijere.

Napravi pravi korak i e-Usmjeri se! KLIKNI OVDJE