Pretraga

Klizanje, kuglanje, hokej: Zagrebački učenici moći će besplatno sudjelovati u ovih devet aktivnosti

A- A+

U Zagrebu se već tradicionalno tijekom zimskih i ljetnih mjeseci organizira Odmorko, odnosno Grad organizira niz programa i aktivnosti za djecu i učenike tijekom praznika. Tako će i na ovogodišnjem zimskom Odmorku, koji će trajati od 27. prosinca do 5. siječnja 2023., učenici moći besplatno koristiti plivališta i klizališta, ali i mnoge druge pogodnosti.

Foto: Unsplash

Od plivanja i klizanja pa do kuglanja i hokeja, sve su to aktivnosti u kojima će učenici moći sudjelovati potpuno besplatno i to u periodu od 27. prosinca do 5. siječnja 2023. godine. Te aktivnosti organizira Školski sportski savez Grada Zagreba u sklopu programa Odmorko 2023. kako bi učenici za vrijeme zimskih praznika mogli kvalitetno i aktivno provesti slobodno vrijeme.

– U okviru ovogodišnjeg zimskog programa učenici će moći koristiti plivališta Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam. Osim plivanja i klizanja učenici će moći sudjelovati u igraonicama kuglanja, squasha, mačevanja, streljaštva, taekwondoa, hokeja te našeg poludnevnog programa Zgombaonice, poručili su iz Grada Zagreba.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Unutar poludnevnog programa Zgombaonice učenici će imati mogućnost baviti se raznim sportskim aktivnostima, plivanjem i usavršavanjem plivačkih tehnika te raznim podukama iz pojedinih sportova uz naše stručno i pedagoško osoblje, ali su zbog ograničenog broja potrebne su prethodne prijave koju možete ispuniti na ovoj poveznici.

– Sudjelovanje u aktivnostima je potpuno besplatno za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb, naveli su iz Grada.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Više informacija o Odmorku 2023. možete pronaći ovdje, a na Facebook stranici možete vidjeti i interaktivnu kartu svih lokacija događanja.