Pretraga

Koja je škola baš za vas doznajte na manifestaciji ‘Dojdi osmaš’

A- A+

Već prema tradiciji u mjesecu svibnju u Zagrebu se održava manifestacija, ‘Dojdi osmaš’, a na njoj će se ove godine predstaviti oko 80 srednjih škola. Uz, scensko-glazbeni program koji će na središnjoj pozornici parka Zrinjevac izvoditi srednjoškolci, u petak 6. svibnja, od 10 do 16 sati, osmaši, njihovi roditelji i ostali zainteresirani, moći će se uputiti u pojedine programe, kroz promotivne materijale te razgovore s đacima, profesorima i ravnateljima škola.

Foto: Iz arhive portala srednja.hr

Ako ste osmi razred i imate dilemu kamo dalje krenuti, ili se samo želite bolje informirati o svom već utvrđenom izboru, prava manifestacija za vas je ‘Dojdi osmaš, Zagreb te zove’, koja će se održati u petak 6. svibnja. Od 10 do 16 sati bit će postavljeni štandovi u parku Zrinjevac, na kojima ćete kroz promotivne materijale i razgovore moći saznati više o 80-ak srednjih škola

Istovremeno u glazbenom paviljonu spomenutog parka svoje će točke izvesti učenici iz 30-ak škola, a uz ples, pjesmu i svirku, program će sadržavati i dvije modne revije, recitacije, glumačku točku te predstavljanje barmenskih vještina.

Podsjećamo da možete prijaviti čak deset obrazovnih programa u ukupno pet škola, stoga dođite i provjerite koja škola vam nudi najbolje mogućnosti.

Napomenimo da će na manifestaciji biti i štand portala srednja.hr na kojem ćete, uz pomoć kalkulatora bodova za srednje škole, moći izračunati koliko ih vi imate te na osnovu toga razmotriti gdje se možete upisati.

Ako pak ne možete nazočiti Dojdi osmašu, informacije o većini hrvatskih srednjih škola možete pronaći na ovom linku.

Cjelovit popis sudionika s rasporedom štandova, kao i program nastupa u glazbenom paviljonu na Zrinjevcu provjerite u pdf dokumentima ispod.