Pretraga

Koji je glavni problem škole?

A- A+

Danas će malo tko priznati da voli ići u školu. Ako nije problem u učenicima, problemi su u školi. U anketi na našoj facebook stranici od vas smo tražli da nam kažete koji je najveći problem u školi. Vaši odgovori bili su sve samo ne dosadni. Neki smatraju da je najveći problem taj što se teško preskače kozlić na tjelesnom, drugi pak nemaju gdje parkirati traktor ili mogu samo dva puta ponavljati razred. Škola je, kako se čini, doista problematična.

Šalu na stranu, našli su se tu i ozbiljni problemi. Ono što većina smatra ozbiljnim problemom je deformacija kralježnica proizašla iz pretjerano teških školskih torbi, opširno gradivo koje većini neće biti potrebno u životu i kojeg će učenici brzo zaboraviti. Osim samog školskog gradiva, za neke probleme u školi vezani su i profesori. Velik broj učenika smatra da profesori na učenicima liječe svoje probleme iz privatnog života ili pak loše prezentiraju gradivo.

Nakupilo se tu mnoštovo problema, a nas (kao i vas) zanima kako ih popraviti? Kako popraviti naše srednje škole? Pozivamo vas da i vi sudjelujete i odgovorite na našu anketu na facebook stranici srednja.hr