Pretraga

Kostur pronađen kraj Josipdola vjerojatno pripada Antoniji Bilić

A- A+

U selu Fulaje u Općini Josipdola sinoć je lovac pronašao ljudske kosti za koje se pretpostavlja kako pripadaju Antoniji Bilić. Policija još nije otkrila detalje pretrage koja se i danas nastavila. Šef terenske istrage Mladen Krajačić je samo istaknuo kako sumnjaju na Antoniju, ali će se tek DNK analizom utvrditi jesu li sumnje istinite.

Na smetlištu kamionskog parkirališta u selu Fulaje u Općini Josipdola sinoć je lovac pronašao ljudsku lubanju te odmah pozvao policiju, a istražitelji sumnjaju kako priprada nestaloj Drnišanki Antoniji Bilić, prenosi Jutarnji list.

www.ipress.hr

Izdvojeni članak

Poruke Antoniji Bilić: “Danas bi ti bilo 18 godina”

Policajac koji je prvi stigao na teren ubrzo je pronašao ostatak kostura, traperice i pramenove crne kose koji su visjeli po granama. Policijska istraga nastavila se i danas te su otkrili kako se kostur nalazio nedaleko od mjesta gdje je zadnji put lociran signal Antonijinog mobitela.

– Već danas vještaci Zavoda za sa sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Zagrebu znat će pripadaju li kosti pronađene na kamionskom parkiralištu u Fulaji nedaleko od Modruša ženskoj ili muškoj osobi, a za nekoliko dana vještaci će ustvrditi jesu li pronađene kosti posmrtni ostaci nestale Antonije Bilić, izjavio je šef terenske istrage Mladen Krajačić.

Podsjećamo kako se Antoniji Bilić prije 17 mjeseci izgubio svaki trag, nakon što je u Drnišu ušla u kamion plave kabine. Vlasnik spomenutog kamiona, Dragan Paravinja, prije nešto više od mjesec dana nepravomoćno je osuđen za ubojstvo djevojke na 40 godina zatvora. Paravinja se trenutno nalazi u šibenskom zatvoru gdje štrajka glađu zbog čega je u lošem fizičkom stanju.