Pretraga

Poruke Antoniji Bilić: “Danas bi ti bilo 18 godina”

A- A+

Danas bi Antonia Bilić slavila 18. rođendan sa svojom obitelji i prijateljima. Na Facebooku ne bi postojala grupa Nestala-Antonia Bilić, a na mnogim portalima ne bi bilo podijeljenih mišljenja oko njezina nestanka. Sve bi to bilo tako da Antonija nije zadnji put viđena 7.lipnja prošle godine kada je stopirala na Čikolskom mostu.

Na profilu već spomenute Facebook grupe, 8 mjeseci kasnije, stavljen je status: Danas bih mogla napisati najtužnije stihove…danas bi ti bilo 18 godina. Anđele moj…Sunce moje… Više od 800 ljudi je lajkalo status, a preko 100 ih je komentiralo. Uglavnom su to rođendanske čestitke, a tu i tamo netko izrazi podršku obitelji. Najmanje je onih koji raspravljaju o načinima na koje bi oni kaznili optuženog Dragana Paravinju. 

Ne možemo zamisliti kako je obitelji kada čita komentare kao što je: Jedna žena koja vidi u budućnost rekla je da je Antonia živa…i da se nalazi u inozemstvu… ili pak: Danas joj JE rođendan, jer je živa. I ja imam info da je vani i da je živa.

Podsjetimo, Dragan Paravinja optužen je za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić. Optužnica protiv njega podignuta je 21. studenog prošle godine, a prošlog tjedna je vraćen u šibenski zatvor iz BiH. Tamo mu je potvrđena presuda od dvije godine i deset mjeseci zatvora za silovanje djevojke na području planine Jahorine kod Sarajeva 2002. godine, kako prenosi index.hr.