Pretraga

Kupili ste sportsku opremu i odustali od treninga? Sada s njom možete napraviti dobro djelo

A- A+

Studentska udruga eSTUDENT organizira humanitarnu akciju u kojoj prikupljaju sportske rekvizite. Sloganom ‘Tvoje ništa, nekome sve’ žele privući studente da doniraju lopte, prostirke ili vijače koje više ne koriste, a itekako će značiti domovima za nezbrinutu djecu kojima će stvari biti donirane. Studenti rekvizite mogu ostaviti u studentskom domu Stjepan Radić ili na Kampusu Borongaj.

Nepotrebno je nekome potrebno_header za članak

Nepotrebno je nekome potrebno | foto: udruga eSTUDENT

Tim Dobrotvorne i ekološke aktivnosti udruge eSTUDENT s nazivom ‘Nepotrebno je nekome potrebne’ ovih dana organizira humanitarno prikupljanje sportskih rekvizita. Sva donirana oprema bit će donirana domovima za nezbrinutu djecu na području Zagreba i okolice.

Tako se lopte svih namjena, prostirke, vijače, reketi, loptice za stolni tenis i badminton, ploče za šah i pripadajuće figurice, utege od jednog ili dva kilograma ili pak dječje role mogu donirati u studentskom domu Stjepan Radić i Kampusu Borongaj u četvrtak 2. ožujka i petak 3. ožujka, kao i početkom sljedećeg tjedna od 6. do 8. ožujka, odnosno od ponedjeljka do srijede.

Izdvojeni članak
donor organa operacija i donorska kartica

Studentica odlučila biti donor organa: ‘Kad umrem neće služiti ničemu, a nekome mogu spasiti život’

U domu na Savi oprema se može donirati u navedenim danima od 11 do 16 sati, a na Kampusu Borongaj od 11 do 15 sati. Rekviziti mogu biti otprije korišteni, ali moraju biti uporabljivi, neoštećeni i čisti. Organizatori su također napomenuli da je važnost projekta i u ekološkoj odgovornosti jer se doniranjem korištenih potrepština čuva okoliš.

– Isti je projekt prethodnih godina uspješno donirao preko 5.000 komada i 900 kilograma raznovrsnih materijala, stoga nam se i ovog puta pridružite kako bismo zajedno nastavili pružati pomoć onima kojima je najpotrebnija, poručili su organizatori projekta, a više informacija možete pronaći na web stranici udruge ili na njihovom Instagramu.