Pretraga

Live javni prijevoz: Cijelu Hrvatsku zahvatila pošast slikanja po tramvajima i busevima

A- A+

Po cijeloj Hrvatskoj, pa čak je zahvatilo i susjednu BiH, nevjerojatnom brzinom proširio se trend fotografiranja u tramvajima i autobusima te objavljivanje slika na Facebook stranicama. Uživo iz zagrebačkih tramvaja broji preko 71 tisuću fanova, a istim stopama su krenuli Splićani, Riječani, Osječani pa čak i Sarajlije. Izdvojili smo nekoliko fotogalerija najzanimljivijih zabilježenih trenutaka u javnim prijevozima diljem Hrvatske te bosansohercegovačke metropole.

Uživo iz splitskih autobusa i buseva

Splićani su se podijelili u dvije grupe Uživo iz splitskih autobusa te Uživo iz splitskih buseva, a zajedno broje preko 26 tisuća fanova. U svega nekoliko sati postojanja prikupili su pozamašan broj zanimljivih i smiješnih fotografija.

Uživo iz riječkih buseva

Još jedna u nizu grupa ovog tipa je i Uživo iz riječkih buseva koja je od jučer prikupila preko osam tisuća lajkova. Međutim, za sad su relativno siromašni fotografijama.

Uživo iz zagrebačkih autobusa

Da Zagrepčanima ne promaknu i doživljaji iz ZET-ovih buseva, napravljena je i grupa Uživo iz zagrebačkih autobusa. Preko pet tisuća Facebook korisnika lajkalo je navedenu stranicu koja konstantno raste.

Uživo iz osječkih tramvaja i autobusa

Najmanje interesa pokazali su Osječani. U svega 15 sati postojanja grupe prikupili su jedva 1 500 članova, a fotografiju još nijednu nisu objavili. Hoće li krenuti stopama Rijeke, Zagreba ili Splita, doznat ćemo uskoro.

Uživo iz sarajevskih tramvaja

Navedeni trend zahvatio je i susjednu BiH pa su i Sarajlije odlučili dijeliti smiješne fotografije uslikane u javnom prijevozu. Broje preko šest tisuća fanova.