Pretraga

Ljetna avantura dvoje maloljetnika umalo završila tragedijom: ‘Srećom, oboje su neozlijeđeni’

A- A+

Dvoje maloljetnika jučer se po lijepom vremenu uputila sa SUP daskom u vožnju iz Postira. No, iznenadila ih je nevera koja je zahvatila šire splitsko područje pa tako i otok Brač. Vjetar i valovi izbacili su ih na obalu, srećom, neozlijeđene, tek s lakšim ogrebotinama.

Foto: HGSS Split

Nevera je ovog ponedjeljka poslijepodne zahvatila šire splitsko područje pa tako i otok Brač gdje se dvoje maloljetnika na SUP dasci uputilo na vožnju iz Postira dok je još bilo lijepo vrijeme. O svojoj avanturi nisu obavijestili nikoga, a onda ih je iznenadila nevera.

Izdvojeni članak

Mladi turist (24) u kanjonu skakao u more sa šest metara visine i ozlijedio leđa

– Lučka kapetanija Split obavijestila je da se kod uvale Splitska nalaze dvije osobe koje nevera nosi prema stjenovitoj obali. Dva člana Stanice Split i dvoje članova ispostave Brač odmah su krenuli prema navedenoj lokaciji, a na mjestu su zatekli dvoje mladih koje su vjetar i valovi izbacili na obalu, priopćenje HGSS Split.

Oboje su bili neozlijeđeni, tek s lakšim ogrebotinama, prestrašeni i promrzli, a nakon što su ih pronašli bili su utopljeni i otpraćeni do smještaja.