Pretraga

Matura: Objavljeno privremeno bodovno stanje

A- A+

Na stranicama postani-student.hr na poveznici  objavljene ogledne rang-liste i privremeno bodovno stanje. Važno je napomenuti da će se bodovno stanje i ogledne rang-liste kontinuirano mijenjati kako budu pristizali novi podatci (ocjene iz srednje škole, rezultati državne mature, natjecanja, ispunjeni preduvjeti, rezultati dodatnih provjera posebnih znanja, vještina i sposobnosti itd.). Bodovno stanje i ogledne rang-liste osvježavat će se svakoga punog sata.

Na rang-listama nalaze se ovogodišnji učenici završnih razreda srednjih škola u Republici Hrvatskoj i oni kandidati izvan redovitoga sustava obrazovanja Republike Hrvatske kojima su Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja ili Središnji prijavni ured verificirali osobne podatke.

Kandidatima koji su prošlih godina polagali ispite državne mature u ovome su trenutku uračunati bodovi iz posljednje kalendarske godine polaganja. Ako ovi kandidati budu i ove godine polagali iste ispite državne mature, računat će im se ovogodišnji rezultat.