Pretraga

Maturant koji je upao na Princeton konobari u Šibeniku

A- A+

Maturant gimnazije Antuna Vrančića iz Šibenika, Domagoj Babić, radi preko ljeta kao konobar u Buffeto Castellu. Većina stipendije od 50,000 dolara otići će na smještaj, hranu, školarine, zdravstveno i slične stvari izjavio je za 24 sata.

– Ne može se tek tako podcjenjivati posao konobara. Radim nekoliko dana i znam mnogo jako dobrih studenata koji konobare, a i jako dobrih i pametnih konobara koji ne studiraju. Radim jer želim biti neovisan. Ne radim iz nužde, ali ni iz zabave. Želim zaraditi dodatan džeparac za boravak u SAD-u, objašnjava novinarima Domagoj.

Intervju s Domagojem i priču kako se prijavio na nagovor prijatelja mogli ste nedavno pročitati na našem portalu na ovom linku.

– Ideju za studiranje u Americi  mi je dao prijatelj koji već dvije godine studira u SAD-u. Rekao je da bih sa svojim životopisom mogao imati dobre šanse za upad na neko cijenjeno američko sveučilište i neka pokušam, jer da ništa ne mogu izgubiti. Nakon toga sam na internetu pogledao kako ide proces prijave i jednostavno krenuo u sve to, rekao nam je tada Domagoj.

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap