Pretraga

Mlada ste osoba i imate ideju za organizaciju kulturnog projekta? Onda je ovaj natječaj stvoren za vas

A- A+

PRati moj đir projekt je koji će iduće godine u Vintage Industrial Baru spojiti novinare i mlade organizatore projekata u kulturi. Događaj će se održati u formatu speed datea, a svaki će novinar za svoj medij, među kojima je i srednja.hr, odabrati projekt o kojemu će pisati na svom portalu. Na kraju događaja za sve okupljene nastupit će čak dva izvođača, Svemirko i Donkey Hot. Koji su uvjeti za prijavu, provjerite u tekstu niže.

mlade djevojke razgovaraju za stolom na kojemu su papiri i olovke

Foto: Canva

Mladi ste, odnosno niste stariji od 33 godine i imate ideju za organizaciju jednog kulturnog projekta? Onda je PRati moj đir projekt za vas. Radi se o događaju koji će na jedan dan spojiti novinare iz nekoliko medija u Hrvatskoj, među kojima je i srednja.hr i to u formi speed datea. Svaki će medij odabrati jedan projekt o kojemu će pisati na svom portalu. Prijave su u tijeku, a glavni događaj, odnosno speed date održat će se 8. veljače u Vintage Industrial Baru.

– Ovakav tip inicijative je zaista nešto što nedostaje na kulturnoj sceni u smislu promocije. Jedva čekam vidjeti raznolike projekte koji će se prijaviti, i vjerujem da će PRati moj đir pokrenuti jednu odličnu priču u kojoj će se organizatori povezati, te da će novinari i nakon završetka samostalno htjeti pratiti projekte koji su se prijavili, rekla je organizatorica Lea Bruna Šuker za glazba.hr koji su također partneri ovog projekta.

Na speed dateu u Vintage Industrial Baru nastupit će Svemirko i Donkey Hot. Detaljnije o ovom projektu, kao i detalje oko prijave možete pronaći na društvenim mrežama PRati moj đir.