Pretraga

Monstruozan zločin u Splitu: 19-godišnjaci osumnjičeni da su oteli i silovali djevojčicu

A- A+

Monstruozan zločin prošlog se tjedna odvio u Splitu. Sumnja se da su dvojica 19-godišnjaka oteli 14-godišnju djevojčicu, zatočili je i seksualno zlostavljali.

policija automobil kombi

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 19-godišnjaka iz Splita koji su, po svemu sudeći, oteli, a zatim i seksualno zlostavljali djevojčicu. Dodatnu stravičnu okolnost ovom slučaju daje i činjenica da je djevojčica mlađa od petnaest godina.

“Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta i Druge policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 19-godišnjaka koji su 19.svibnja ove godine na štetu maloljetnice ostvarili obilježja kaznenih djela Protupravno oduzimanje slobode i Spolna zlouporaba djeteta mlađeg od 15 godina. Uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nadzoniku”, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Kako neslužbeno doznaje Dalmatinski portal, sumnja se da su dvojica devetnaestogodišnjaka 14-godišnju curicu oteli, zatočili u neboderu te tamo seksualno zlostavljali. Djevojčicu je, prema pisanju istog portala, navodno spasio brat koji ju je izbavio od zlostavljača.