Pretraga

Nemojte ovo činiti: Četiri najjadnija načina za prekid ljubavne veze

A- A+

Nakon određenih problema u vezi, ponekad je prekid najbolje rješenje. Međutim, trebate to odraditi s taktom, a da pritom ne povrijedite partnera ili partnericu. Ipak, postoji nekolicina koja se odluči ići linijom manjeg otpora pa se odluče za prekid preko poruke, chata ili pak uz pomoć prijatelja. Provjerite načine na koje defnitivno ne biste trebali ostavljati ljude.

Fptp: Unsplash

Prekid veze ponekad može biti bolan, ali i proteći bez većih problema. Međutim, postoji nekoliko načina kako nikada ne biste trebali ostavljati svoje partnere. Ovo su definitivno najjadniji načini kako možete okončati svoju vezu.

Izdvojeni članak

Evo što prekid veze radi vašem zdravlju

Preko Facebooka

Ako ste s nekim proveli određeno vrijeme te na kraju ipak shvatili kako je došlo do zasićenja ili većih problema zbog kojih trebate okončati vezu, najbolji način je napraviti to licem u lice. Nikako ne smijete prekid veze obaviti preko chata na Facebooku ili neke druge društvene mreže. Na taj način šete odaslati poruku kako vam nikada do te osobe nije bilo stalo.

SMS porukom

Ista stvar stvar kao i s Facebookom je prekid preko SMS poruke. Skupite bar toliko hrabrosti pa ako već ne možete osobno, obavite to telefonskim razgovorom, a ne pukom porukom od nekoliko znakova.

Izdvojeni članak

Stigla aplikacija koja mučne prekide obavlja umjesto vas

Preko prijatelja

Samo najveći slabići odluče poslati prijatelje da obave ‘teški razgovor’ umjesto njih. To je taktika kojom ćete najviše povrijediti svoje buduće bivše partnere. Pod broj jedan – vrlo je teško naći prijatelje koji će to napraviti u vaše ime, a nikada nije dobro u ljubavni odnos, makar bio završen, petljati treću osobu.

Ignoriranjem poziva

Nestajanje, to jest konstantno ignoriranje poruka i poziva još jedan je od najjadnijih načina prekida veze. Dovoljno ste stari i morate biti sposobni snositi posljedice pa čak i pretrpjeti dramu koju će partneti napraviti kad im budete priopćavali kako nastavljate svoj život bez njih.