Pretraga

Napokon dobre vijesti: Popularna serija Stranger Things počela sa snimanjem novih epizoda

A- A+

Među omiljenim serijama koje volimo gledati  na Netflixu se nalazi i ultra popularna Stranger Things. Već mjesecima čekamo novu sezonu, no izgleda da ćemo ipak morati pričekati još neko vrijeme. Dobre su vijesti to što su snimanja napokon počela!

Foto: Unsplash; Rafal Werczynski

Pandemija koronavirusa je zahvatila cijeli svijet ove godine, a među onima koji su najviše stradali su svakako industrije glazbe i zabave. Snimanja su obustavljena, festivali i koncerti otkazani, a nema naznaka da će se nešto uskoro drastično promijeniti.

Izdvojeni članak

Recenzija: ‘Stranger Things’ – Samo binge gledanje dolazi u obzir

Svijetla točka u cijeloj ovoj priči jest ta što su ljudi kao vrsta prilagodljivi, pa se tako prilagođavamo i ovoj situaciji. Živimo u ‘novom normalnom’, pa se tako i snimanja nastavljaju. Poštujući sve upute za sigurno snimanje, i ekipa koja se krije iza hita Stranger Things se vratila na set!

Na službenom Twitter računu ove serije, objavljena je fotografija s novog seta. Vjerujemo da su se svi jedva čekali vratiti na set, baš kao što i mi jedva čekamo ponovno gledati jednu od naših omiljenih serija. Nažalost, još uvijek nije poznato kada ćemo moći gledati nove epizode, no zasigurno ne prije 2021. godine.

Dok čekate novu sezonu, provjerite svoje znanje o starim epizodama u našem sustavu kvizovi.srednja.hr

Napokon dobre vijesti: Popularna serija Stranger Things počela sa snimanjem novih epizoda
Share via
Copy link
Powered by Social Snap