Pretraga

Neopisiva tuga u malom dalmatinskom mjestu: Na cesti pored Čavoglava poginula maturantica splitske škole

A- A+

Na sam praznik Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, na cesti između Čavoglava i Crivca dogodila se stravična prometna nesreća. Život je u njoj izgubila 18-godišnja Helena Bacelj, iz Bračevića u općini Muć. Tragična smrt maturantice ovo je malo dalmatinsko mjesto zavila u crno.

Screenshot: http://www.ss-tehnicka-prometna-st.skole.hr

Kako piše Jutarnji.hr, maturantica Helena Bacelj bila je suvozačica u prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila na cesti između Čavoglava i Crivca. Djevojka je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće, dok je vozačica (25) tog automobila zadobila teške tjelesne ozlijede i nalazi se na liječenju u Splitu. Zbog neprilagođene brzine 25-godišnjakinja je izgubila nadzor nad upravljačem te se zabila u vozilo Hrvatske vojske.

Izdvojeni članak

Ganuta smrću tinejdžerice, profesorica iz Našica napisala pismo policiji: ‘Stao je život mnogim ljudima, za to ste odgovorni i Vi’

Sumještani maturantice Helene u velikoj su tuzi, a maturanticu opisuju kao dobru učenicu uzornog ponašanja.

– Velika tuga pogodila je naše malo selo, ogromna tragedija zadesila je moje susjede i prijatelje, obitelj Bacelj. Izgubili smo našu Helenu, vedru i dobru djevojku, maturanticu Tehničko prometne škole u Splitu. Helena i nevjesta joj su otišle nakratko kupiti neke potrepštine u susjedni Drniš. Kad su se vraćale kući, dogodila se ta tragedija na cesti. Osim što je bila dobra učenica, Helena je pomagala roditeljima u kućanstvu, a pogotovo je obožavala svoga konja na kojemu je znala često projahati selom i okolnim livadama, kazao je za Jutarnji.hr mještanin Bračevića, malog sela na obroncima Svilaje.

Sućut obitelji djevojke izrazila je i Srednja tehnička prometna škola Split.

Neopisiva tuga u malom dalmatinskom mjestu: Na cesti pored Čavoglava poginula maturantica splitske škole
Share via
Copy link
Powered by Social Snap