Pretraga

Ništa od fit forme ovoga ljeta: Kinder Bueno sladoled stigao je u Hrvatsku, evo gdje ga možete kupiti

A- A+

Posljednjih nekoliko tjedana ljubiteljima hrane i slastica Instagram je preplavljen fotografijama Kinder Bueno sladoleda. I dok smo ga do sada mogli samo gledati na društvenim mrežama i zamišljati njegov okus, oni koji žive u Zagrebu od danas ga mogu i kušati.

– Spoj vrhunskog sladoleda od lješnjaka s jezgrom od Kinder čokolade u hrskavom kornetu sa slojem kreme od Ferrero lješnjaka, opis je novog Kinder Bueno sladoleda tvrtke Langnese, čije su fotografije  posljednjih tjedana preplavile Instagram.

Do sada bio dostupan samo u Njemačkoj i nekim većim europskim zemljama poput Švicarske, Austrije i Francuske pa smo ga u Hrvatskoj mogli samo ljubomorno gledati na društvenim mrežama, od danas to više neće biti tako.

Naime, Kinder Bueno sladoled stigao je i u Zagreb, a moguće ga je kupiti u trgovini American FOOD STORE and much more na adresi Palinovečka ulica 19 a.

Za sada je u spomenutoj trgovini dostupan samo sladoled Kinder Bueno u kornetu, a iz tvrtke Langnese najavili su kako u prodaju puštaju još i Kinder sladoled u obliku sendviča te Kinder sladoled na štapiću.

https://www.instagram.com/p/BgEryTqDtnT/?tagged=kinderbuenoicecream

https://www.instagram.com/p/BgB4wxVhbld/?hl=hr&tagged=kinderbuenoicecream