Pretraga

Online predstavljanje srednjih škola

A- A+

Kako bi pomogli budućim srednjoškolcima oko upisa, srednja.hr je pokrenula rubriku u kojoj radimo na e-predstavljanju srednjih škola. U rubrici škole pronaći ćete informacije o gotovo 70 zagrebačkih srednjih škola, a većinu prati i video prilog snimljen na ovogodišnjem Dojdi osmašu.

Cilj projekta je da osmaši i osmašice na jednom mjestu mogu pronaći sve bitne informacije vezane uz škole koje ih zanimaju i da lakše mogu donijeti svoju odluku oko upisa. Nadamo se da će i sadašnji srednjoškolci sa svojim iskustvom pomoći i ostaviti komentare koji bi im mogli biti korisni.

Naša želja je da predstavimo sve hrvatske srednje škole, ali za to nam i treba vaša pomoć. Naša redakcija je smještena u Zagrebu i nismo u mogućnosti predstaviti sve škole. Molimo zato naše čitatelje srednjoškolce da odvoje nekoliko minuta  za ispunjavanje obrasca koji se nalazi ispod. Kada ispunite dokument, pošaljite nam ga na mail [email protected]. Stavit ćemo ga u rubriku županije u kojoj je vaša škola. Jedino zajednički možemo predstaviti sve srednje škole na jednom mjestu i ponuditi osnovnoškolcima nešto što do sada nije postojala. Hvala svima koji će odvojiti svojih pet minuta!

Više pročitajte ovdje

{edocs}my_documents/pdf/Obrazac.docx,100%,600,link{/edocs}