Pretraga

Počinje ludilo na zagrebačkim ulicama

A- A+

idemvan.hr

Odlučite li se za šetnju metropolom baš ovog četvrtka, 31. svibnja, vidjet ćete otvaranje 16. po redu Cest is dBesta. Od četvrtka, pa sve do srijede, 6. lipnja, Zagreb će živjeti u vedrim tonovima glazbe, plesa i ulične zabave.

Zabava kojoj nitko ne može pobjeći

Bez obzira na dob, spol ili bilo koju drugu karakteristiku, na ovom uličnom festivalu može se naći zabave za svakoga. Glazbene, plesne i mađioničarske točke, posebne izvedbe, pregršt radionica, pričaonica, koncerata, utrka, predstava i čitanja poezije. Festival nudi skup najbolje ulične zabave, smijeha i radosti čak i za namrgođene prolaznike.

Samo reci mjesto, tamo ja zabava

Ovakva količina zabave može se naći na više različitih mjesta, ovisno o danu i vremenskom periodu. Od četvrtka pa do subote većina zabave moći će se naći na Cvijetnom trgu, Zrinjevcu, Žuja preformer placu, Charileu i Festivalskom klubu Štros. Od nedjelje pa do srijede izvedbe će biti prikazane na tri lokacije, a detaljan raspored zabave na raznim lokacijama pogledajte ovdje.

Ajmo svi na ulice!

Ako ovih dana čujete po gradskim ulicama priče o super zabavi, samo upitajte za smijer. Ili, uz malo sreće, čut ćete glazbu, priču i smijeh, pa slijedite vesele zvukove. Garanitramo vam da nećete požaliti.