Pretraga

Pogledajte prve finaliste supertalenta

A- A+Iza nas je još jedna emisija treće sezone reality showa „Super talent“. U sinoćnjoj emisiji imali smo priliku gledati i uživati u izvedbama 10 kandidata od ukupno njih 50 koji su svojom upornošću, željom, domišljatošću i napose talentom osigurali nastup u polufinalnim emisijam.

Kandidati koji su sinoć nastupili su: Macola sa svojim bendom, trapezist Vladimir Ježić, mladi plesački par Borna Baričević i Iva Miljak, pjevačice Bernarda Butorac i Marina Bulet, klavirist Mario Guberina, plesni klub Hypnotic, ansambl Ethnotine, mladi reper Eugen Galetić i pjevač Antonio Tkalec. „Zlatnu trojku“ odnosno žiri i ove godine čine: Enis Bešlagić, Nina Badrić i Dubravko Merlić. Iako je glavnu riječ o prolasku ili ispadanju kandidata dosad imao žiri, u sinoćnjoj polufinalnoj emisiji imali smo malo drugačiju situaciju.

Glavnu riječ ovaj put imala je publika koja je svojim glasovanjem odlučila tko je prvi finalist reality showa „Super talent“. Najveći broj glasova osvojio je mladi plesački par Borna Baričević  i Iva Miljak, na ovaj način oni su postali prvi finalisti. Prema glasovanju publike drugoplasirani  je bio Antonio Tkalec, dok je trećeplasirani bio ansambl Ethnotine. Tešku odluku o tome tko će se od ova dva kandidata pridružiti Borni i Ivi, morao je donijeti žiri. Jednoglasnom odlukom  žirija svoje mjesto u finalu dobio je pjevač Antonijo Tkalec

Prvi finalisti Borna (11) i Iva (9) mališani su koji se već tri godine bave profesionalnim plesom. Sinoćnjom izvedbom pokazali su ne samo profesionalnost nego talent kojim raspolažu, i na taj su način ostavili ne samo žiri nego i publiku bez daha.

Drugi finalist Antonijo Tkalec(28) na scenu je došao u bijelom odijelu i bos, uz pratnju nekoliko muzičara izveo je autorsku pjesmu kojom je oduševio žiri koji mu je na kraju i omogućio ulazak u finale.