Pretraga

Policija traga za pet mladih osoba koje su nestale u proteklih sedam dana

A- A+

Policija još uvijek traga za tri mlade osobe koji su nestali prije više od sedam dana, a u prošlom tjednu u nepoznato se udaljilo još pet osoba. Ako ste ih negdje vidjeli ili imate korisne informacije javite se u najbližu policijsku postaju ili na web stranicu www.nestali.hr.

nestali.hr: Nada Bekić

Nada Bekić (24) visoka je 163 centimetra, ima ravnu smeđu kosu, zelene oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe.

Nada se u srijedu, 7. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznatom smjeru. U trenutku odlaska bila je odjevena u jaknu, sivu majicu i donji dio žute trenirke. Ako ste vidjeli osobu ili imate neke informacije javite se u najbližu postaju ili na www.nestali.hr.

nestali.hr: Andrej Čuljak

Andrej Čuljak (20) visok je 180 centimetra, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe.

Andrej se u četvrtak, 8. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u svijetlosivu jaknu i traperice. Ako ste vidjeli osobu ili imate neke informacije javite se u najbližu postaju ili na www.nestali.hr.

nestali.hr: Matija Hrestak

Matija Hrestak (30) visok je 192 centimetra i ima smeđu kosu.

Matija se u četvrtak, 8. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Jankomir, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u plave traperice i sivi pulover. Ako ste vidjeli osobu ili imate neke informacije javite se u najbližu postaju ili na www.nestali.hr.

nestali.hr: Monika Mihalinec

Monika Mihalinec (19) visoka je 155 centimetara, ima valovitu smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Monika se u četvrtak, 8. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznatom pravcu. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijelu jaknu s kapuljačom. Ako ste vidjeli osobu ili imate neke informacije javite se u najbližu postaju ili na www.nestali.hr.

nestali.hr: Josipa Anamarija Posavac

Josipa Anamarija Posavac (16) je visoka 163 centimetra, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Josipa Anamarija se u srijedu, 7. siječnja, udaljila s adrese u Budinščini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Ako ste ju vidjeli ili imate neke informacije javite se u najbližu postaju ili na www.nestali.hr.