Pretraga

Policija traga za petero srednjoškolaca!

A- A+

Policija traga za četvero srednjoškolaca koji su nestali 11. i 10. travnja. U zadnjih nekoliko dana nestalo je pet učenika, prva je nestala Matea Horvati to 9. travnja za kojom policija još uvijek traga.

Uzelac Morena (1996.) iz Rijeke nestala je 11. travnja. Morena je srednje tjelesne građe visoka 165cm i ima kestenjaste oči. U trenutku nestanka na sebi je imala zlatnožuti skafander, svijetlo plave traperice i visoke crne tenisice. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Riza Afrim (1995.) iz Rijeke nestao je 11. travnja. Arim je visok 171cm, ima crnu kosu i crne oči. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Rogošić Mateja (1995.) iz Bedekovčine nestala je 11. travnja. Mateja je srednje tjelesne građe, visoka je 167cm te ima kestenjaste oči. Nestanak se vodu u PU krapinsko-zagorskoj. Iz istog mjesta nestala je Matea Horvat o kojoj smo pisali već prije.

Andrijević Petar (1995.) iz Sesveta nestao je 10. travnja na Malom Lošinju. Petar je srednje tjelesne građe i visok je 175cm te ima smeđe oči. U lijevom uhu nosi naušnicu. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Ukoliko imate bilo kakvih informacija o nestalima nazovite policiju na 192 ili ispunite obrazac na nestali.hr.