Pretraga

Profesor Legenda proživljava agoniju

A- A+

Profesor AnteKovač iz Korenice, odnedavno poznat pod nadimkom Legenda zbog ironičnih suza i ganuća na otvorenju okretišta za autobuse ispred Osnovne škole dr. Franje Tuđmana, zatražio je pomoć policije zbog prijetnji i zastrašivanja.

Zbog učestalih prijetnji i zastrašivanja profesor se odlučio obratiti ličkoj policiji. Zanimljiva je činjenica da mu prijetnje dolaze i iz škole u kojoj radi. Izjavio je kako se ipak ne kaje zbog svog poteza koji ga je učinio poznatim i zanimljivim u cijeloj državi. Smatra kako politiku škole kroji politika države i to ga smeta.

Šokirao ga je dolazak susjeda koji su mu na kućnim vratima izrazili sućut zbog smrti djeteta. Iako mu dijete živo, u tom je trenutku pretrpio veliki šok i strah. Oni su od nekog čuli da mi je dijete mrtvo, a ovi pak od nekog trećeg. Pokušao sam istraživati tko širi takve glasine, no na kraju sam ipak sve prepustio policiji. – izjavio je profesor za Jutarnji list.

Iako mu je trenutna ravnateljica VesnaVidović prijetila tužbom zbog spornog televizijskog nastupa, ipak je odustala. Kovač misli kako se ravnateljica predomislila nakon što ju je upozorio da će njegove četiri stranice povijesti višemjesečnog mobinga završiti kod nadležnih organa. Vesna je sutradan otišla na bolovanje i od tada je Ante u miru, ali je obećao kako do mirovine neće ništa prigovoriti nijednom ravnatelju.