Pretraga

Proglašeni pobjednici igre Foodiversity: ‘Sreću treba dijeliti pa ću dio iznosa donirati’

A- A+

Studenti su skupina koja zbog svojeg načina života često naručuje hranu online, a upravo zato, Pauza je za njih priredila nagradnu igru Foodiversity. Na taj način, Pauza nastoji svojim korisnicima studentima razvedriti tmurne dane pune napornih predavanja ili ispita, pogotovo uzevši u obzir da se ove godine sve to odvija uglavnom od kuće.

Dobitnici nagradne igre Foodiversity | foto: Pauza.hr

Iz Pauze kažu da su iznimno ponosni što su dvije glavne nagrade otišle u ruke dvoje vrlo ambicioznih mladih ljudi. Glavni dobitnik Domagoj K., student ekonomije iz Sinja, a koji planira dogodine upisati stomatologiju, osvojio je nagradu u vrijednosti od 20.000 kuna na potrošačkoj kartici Mastercard, dok je Barbari R., vrijednoj studentici medicine i kemije pripala nagrada u iznosu od čak 20.000 kuna za narudžbe putem servisa Pauza koje može iskoristiti tijekom cijele 2021. godine.

O dojmovima nagrađenih studenata Domagoja i Barbare popričali smo iz prve ruke, a nama se čini kako su budući liječnici i ekonomisti itekako zaslužili nagradu. Domagoj nam je rekao kako će odmah dio sredstava donirati, dok će Barbara sigurno počastiti prijatelje čim završe ispitni rokovi.

‘Dio sredstava ću donirati jer sreću treba dijeliti’

„Zbilja sam iznenađen što sam osvojio nagradu od 20.000 kuna na potrošačkoj kartici, zaista nisam to očekivao, skoro da sam zaboravio da sam igrao nagradnu igru, a ispočetka sam mislio da se netko šali kada su me nazvali iz Pauze. Za sve su krive obaveze na fakultetu, naime imam prilično ispunjen raspored, pa ne stižem uvijek sam pripremati hranu. Često naručujem s Pauze, ponekad i više puta dnevno, a osobno volim jače začinjenu hranu, posebno kinesku kuhinju, pa zato najradije biram Pauzu. Svakako bi istaknuo da mi se sviđa činjenica da Pauza ima jako brzu dostavu, uvijek oko 30 minuta ili manje, što iz mog iskustva, nije slučaj s drugim servisima dostave. Iako sam sretan što sam osvojio nagradu, smatram da sreću treba podijeliti s drugima te sam odlučio dio sredstava donirati. Donirao bih u različite udruge poput ekoloških udruga, udruge za pomoć teško oboljeloj djeci i naravno, za pomoć potresom pogođenim područjima. Volio bih da ovaj novac potroše ljudi kojima je on zaista potreban, za nužne i bitne stvari u životu.“ – rekao nam je Domagoj K., student Poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Domagoj je dobitnik nagrade od 20.000 kuna na potrošačkoj kartici | foto: Pauza.hr

‘Treba napraviti listu i krenuti naručivati’

„Jako mi je drago što sam osvojila Foodiversity nagradu, jako volim isprobavati nova jela tako da je ova nagrada veliki izazov, treba sada napraviti listu i krenuti naručivati. S Pauze naručujem dosta često, pogotovo tijekom akademske godine kada traju predavanja na faksu. Imam vrlo popunjen raspored jer studiram paralelno na dva fakulteta i ne stignem svaki dan otići u trgovinu, kupiti namirnice te pripremiti jelo. Upravo zato volim Pauzu koja posao odradi umjesto mene. Moj favorit je kineska hrana, kojoj se uvijek rado vraćam –  ispričala nam je Barbara R., studentica šeste godine Medicine i pete godine Kemije na PMF-u u Zagrebu te podijelila planove za budućnost: “Nakon završetka faksa voljela bih raditi u klinici na odjelu kardiologije, no vidjet ću kakve će mi se mogućnosti otvoriti i kakva će biti situacija sa zapošljavanjem, s obzirom na generalnu situaciju zbog korone. Danas smo prisiljeni naviknuti se na online predavanja, online druženja, online život i to zasigurno nije lako, ali uz Pauzu je svakako lakše.“

pauza.hr

Barbara je osvojila nagradu od 500 narudžbi preko Pauza.hr | foto: Pauza.hr

Pri samoj dodjeli nagrade, pojedincima se obratio i Marko Burčul, direktor Pauze: „Nadamo se da ćete novcem osvojenim na Foodiversity nagradi počastiti sebe i svoje prijatelje. Ove godine, zbog pandemije, na neki način vam je oduzet studentski život pun druženja, zabave i zajedničkog veselja. Sigurno vam je bilo izazovno naviknuti se na online predavanja i studiranje preko interneta. Upravo zato, mi smo odlučili dodijeliti ove nagrade, kako bismo vam malo uljepšali ovu neobičnu godinu koja je iza nas.“

 O nagradi:

Foodiversity je nagradna igra namijenjena studentima, brucošima i apsolventima u kojoj jednostavnim klikom na box unutar Pauzine aplikacije sudjeluju u nagradnoj igri. Svaka uspješno završena Foodiversity narudžba ulazi u nagradnu igru, u kojoj se pobjednici izvlače random odabirom. Nagradna igra održava se krajem svake kalendarske godine, a Pauza se često potrudi nagraditi i ostale sudionike pa su se tako i ove godine našle nagrade poput mobitela, A1 eko ruksaka, A1 prijenosnih baterija, ROCCAT SOVA gaming lapboarda, bežične slušalica, Redragon gaming essentialsa i brojnih drugih nagrada.